USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Нововолинську з’ясування стосунків за пляшкою призвело до смерті

14 Листопада 2008 15:34
Днями до Нововолинського МВ УМВС у Волинській області надійшло повідомлення від лікаря, що приблизно опівночі каретою швидкої допомоги із діагнозом алкогольна кома доставлено 33-річного мешканця міста, який не приходячи до свідомості, помер у лікувальному закладі, – повідомляють 14 листопада «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, при розтині трупа померлого констатовано, що причиною смерті є черепно-мозкова травма, яка утворилася через падіння. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками міліції встановлено, що того вечора потерпілий разом із товаришем – 24-річним громадянином Росії, раніше судимим за статтею 185 частиною 1 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна) за пляшкою оковитої з’ясовували свої стосунки. Не обійшлося без бійки.
Чоловік, не стримавши свого обурення, взяв зі столу кухонний ніж та накинувся на свого співрозмовника. Той, у свою чергу, захищаючись, штовхнув нападника, внаслідок чого жертва упала та вдарився головою об батарею. Як встановили медики, це і стало причиною смерті. Наразі підозрюваного затримано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus