USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Рівному «Корсар» із роботою не впорався – «вибив смішні гроші»

30 Червня 2009 17:39
Колекторська Компанія "Корсар" має свій сайт в інтернеті. 

«Криза, криза і ще раз криза – ніщо інше так не хвилює простих громадян, від малого до великого, від Івано-Франківська до Луганська – у всіх на устах це слово – в громадському транспорті, в ліфтах елітних бізнес-центрів, на обіді в середній групі дитсадка», – стверджує компанія і пропонує власні послуги.

Однак «ефективність» її роботи в Рівному викликала сумніви в можливій успішності дій столичних колекторів у Луцьку, – повідомляють «Волинські Новини».

На сайті «Корсара» поміж іншим йдеться: «А як би Вам зараз знадобилася оплата тієї, відвантаженої ще за царя Гороха партії рапсу, як би ви зраділи стрункому входженню у графік платежів давніх боржників за споживчими кредитами, стягнення кількох значних регресів, чи розрахунок неплатників за опалення в жовтні-січні…»

І далі: «А якщо ми скажемо, що це цілком можливий варіант розвитку подій, що багато приватних, комунальних і державних підприємств уже використовують цей актив? Що, коли списання заборгованості – не єдиний вихід, а велика кількість боржників – це найкраще, з чим ви могли увійти в цей рік?»

«Найголовніше рухатися  у правильному напрямку, заручившись підтримкою правильних партнерів», – наголошує «Корсар».

Як з’ясувалося, ця «контора» має сумнозвісний досвід роботи в Рівному – київські колектори «замельдувалися» у наших сусідів не з найкращого боку. Ще 10 лютого рівненське видання Rivne-today написало, що рівненські комунальні теплопостачальні підприємства "Теплотранссервіс" і "Комуненергія" почали стягувати борги за спожиті тепло і гарячу воду з мешканців міста через київську колекторську компанію "Корсар".

За словами керманича КП «Теплотранссервіс» Петра Сергійчука, комунпідприємства за угодами з колекторами передали «Корсару» боргові портфелі по мільйону гривень кожне. Компанія обіцяла упродовж двох місяців роботи погасити 50% взятих боргів, через три місяці – уже 70-80%.

Колектори працювали за винагороду 10-20% від обсягу погашеної заборгованості.

А вже через три місяці рівненські теплоенергетики вирішили відмовитися від послуг колекторської компанії «Корсар» через неефективність її роботи. Як пише рівненське видання Rivne Today, із переданих «Корсару» боргів обсягом 2,2 мільйона гривень перед підприємствами «Комуненергія» і «Теплотранссервіс» за спожиті тепло і гарячу воду колекторська компанія упродовж трьох місяців роботи зуміла повернути лише 208 тисяч гривень.

«Така робота мені не потрібна, вони повернули лише десяту частину взятих боргів», – заявив директор теплопостачального підприємства «Теплотранссервіс» Петро Сергійчук. 

Нагадаємо, що до редакції «ВН» потрапив лист, про те, що лучан із подачі одного місцевого ЖКП "бере в роботу" колекторська фірма.

Як стало відомо пізніше, залучення колекторів до стягнення боргів із лучан – ініціатива нинішнього начальника ЖКП № 7 Миколи Гарбарчука, щоправда, ще коли він працював у ЖКП № 6 .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вінстон Показати IP 1 Липня 2009 08:56
Женіть в шию такіх ділків!
Анонім Показати IP 2 Липня 2009 19:21
Ну з боржниками так і потрібно!!!!
Павло Показати IP 3 Липня 2009 11:39
Прочитавши вище сказане, вирішив ознайомитися зі статтями м. Ріного. Що найцікавіше, у статті газети "Рівне вечірнє" сказано про борги, які передані в Колекторську компанію "Корсар" -найбільш «важкі» і «злісні», тобто ті, на повернення яких надій найменше! http://www.rivnepost.rv.ua/showarticle.php?art=020284
Пан Мудрість Lex Показати IP 20 Травня 2013 00:43
Вам потрібен швидкий кредит? Чи є у вас борги ви хочете очистити? Ви фінансово, і вам необхідно, щоб створити бізнес? Того, що Банк виявилося вас вниз в результаті вашої кредитної погано? Турбуватися не більше, так як позика мудрості Лекс кредитора, щоб дати вам кредит під низький інтерес rate.If ви зацікавлені в нашій пропозиції кредиту і хочете подати заяву на отримання кредиту, зв'яжіться з нами сьогодні електронною поштою: [email protected] для отримання додаткової інформації !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus