USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У селі Мостище Камінь-Каширського району замироточила ікона

17 Вересня 2008 16:26
У селі Мостище Камінь-Каширського району 25 липня цього року замироточила ікона Божої Матері «Скоропослушниця». Про це 17 вересня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією прес-служби Волинської єпархії УПЦ,  нещодавно митрополит Ніфонт у селі Мостище Камінь-Каширського району відвідав помешкання Василя та Тетяни Федчик, у домі яких є ця святиня.
Владика відслужив молебень, помазав усіх присутніх благодатним миром від мироточивої ікони та виголосив проповідь. «Дивний Божий Промисел веде людину до Царства Небесного тернистим шляхом. Але милосердний Господь завжди підтримує людину різними чудесами, які на жаль ми не завжди бачимо. Сьогодні Господь подарував утіху для цієї сім’ї, для села та взагалі для усієї Волинської єпархії. Я вірю, що молитвами Пресвятої Богородиці Господь буде з нами», – зауважив митрополит Ніфонт.
Господиня дому Тетяна розповіла, як усе почалося: ікону у рамці за склом купила за 5 гривень у Михнівському Свято-Стрітенському жіночому монастирі для внучки, щоб привітати її з днем народження, а пізніше закріпили цю іконку на стіні біля ліжка і тут ікона почала мироточити.
Потім її зняли зі стіни і поставили на тарілочку, схиливши на рамку хатнього вікна, де вона стоїть і нині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus