USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

У семінарському храмі проповіді читають третьокурсники

5 Жовтня 2009 10:50
З початку нового навчального року на вечірніх молитвах у семінарському храмі святих рівноапостольних Кирила і Мефодія студенти 3-го курсу Волинської духовної семінарії промовляють проповіді. Про це 5 жовтня інформують «Волинські Новини».
Як повідомили у прес-службі ВДС (УПЦ МП), таке нововведення є нещодавнім і в попередні роки існування семінарії цього не було. Проповідництво для студентів зараховується заліком з дисципліни Гомілетика, на якій студенти вивчають правила та принципи проповідництва.
Такий практичний крок є досить корисним, адже студенти готують себе до майбутнього священства. Більше того, багато хто з проповідників уже веде активну проповідь Слова Божого у різноманітних місцях міста Луцька, в інших храмах чи у лікарнях, будинках для літніх людей та для всіх, хто потребує цих слів.
Варто зауважити, що проповіді на вечірніх молитвах у семінарському храмі святих рівноапостольних Кирила і Мефодія є також повчальними і для самих студентів, адже вихованці третього курсу мають змогу повчатись один у одного, а інші студенти дізнаються щось цікаве та нове.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus