USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Шацьку безробітні допомагають у благоустрої району

17 Березня 2009 14:32
Одним із напрямків діяльності Шацького районного центру зайнятості є залучення безробітних до тимчасових оплачуваних громадських робіт. Завдяки координаційній роботі центру зайнятості громадяни, які  продовжують шукати постійне місце роботи, можуть підзаробити, виконуючи різноманітні ремонтні роботи. Про це 17 березня повідомляють «Волинські Новини».
Особливо тісною є співпраця центру зайнятості з сільськими радами. Сьогодні чимало сільських рад мають проблеми з фінансуванням ремонтних робіт у сільських клубах, бібліотеках, фельдшерських пунктах. Адже бюджети, зазвичай, не дозволяють це робити.
Як інформує сайт Волинського обласного регіонального центру зайнятості, саме з допомогою служби зайнятості, зокрема через оплачувані громадські роботи,  виконуються такі ремонтні роботи. Громаді приємно дивитися на чисті вулиці, прибрані клумби чи відремонтовані зусиллями безробітних приміщення соціально- культурного призначення.
Дитячий майданчик в селі Самійличі, з’явився для розваг дітвори саме завдяки громадським роботам. Діти села з радістю сприйняли таку турботу про себе, адже навіть у районному центрі таких майданчиків немає.
Сільський голова Олександр Кусько вміло скористався  можливістю організації оплачуваних громадських гобіт за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus