USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У словосполученні «боротьба з черепашками» Луцький міський голова пропонує викреслити слово «боротьба»

4 Березня 2009 14:05
Почати боротьбу з незаконно встановленими малими архітектурними формами – «черепашками» – депутат Луцької міськради Сергій Григоренко(БЮТ) пропонує Луцькому міському голові Богдану Шибі з одного двора, що по проспекті Соборності. Про це йшлося у запиті депутата,– 4 березні інформує репортер «Волинських Новин».
З приводу черепашок, то «ніхто ніякої боротьби не оголошував, забудьте те слово, давайте не вживати того слова стосовно своїх же людей», – прокоментував депутатський запит Богдан Шиба.
«Я дав доручення, щоб були перенесені чи знесені всі металеві гаражі, не оті розкладачки, а гаражі, які споруджені як капітальні споруди без всяких дозволів та документів», – продовжив він. У випадку, якщо вони становлять небезпеку для громадян, розташовані на дитячих чи прибудинкових майданчиках – зносити в такому випадку, – сказав Богдан Шиба.
«Що стосується тих розкладних тимчасових гаражів, то мешканці двору мають управляти ситуацією і ставити їх, де вони не заважатимуть», – висловився міський голова. «Не справа міської влади ще пересувати ті розкладні гаражі. Це справа домового самоврядування», – сказав він.
Проте депутат Сергій Григоренко наполягав, що певних заходів все ж треба вжити. За його словами, двори не розраховані на велику кількість машин, а коли хтось з мешканців ставить «черепашку», то місця помітно меншає.
Натомість Пан Шиба зауважив, що не розбиратиметься «чия черепашка швидше доповзе» і «я ні флорою, ні фауною не займаюся».
Все ж, депутатський запит пана Григоренка підтримало 33 обранця громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Березня 2009 16:12
Повністю підтримую обранців громади в їхньому рішенні,бо двори дійсно перетворились в гаражні кооперативи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus