USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У списках виборців Ковеля - чимало неточностей

19 Листопада 2008 09:30
Відділ ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Ковельської міської ради просить ковельчан особисто перевірити свої персональні дані у списку виборців, – повідомляють 19 листопада «Волинські Новини».
Як інформує сайт Ковельської міськради, 22 лютого 2007 року Верховною Радою України прийнято Закон України «Про Державний реєстр виборців», який набрав чинності 1 жовтня 2007 року.
Згідно з вимогами цього Закону у Ковелі, рішенням міської ради, в минулому році створено відділ ведення Державного реєстру виборців, який постійно працює над оновленням бази даних виборців. Варто зазначити, що сьогодні у Ковелі налічується 53,347 тисячі виборців.
Останні вибори показали, що процес підготовки списків виборців потребує кардинальної реорганізації. Вони містять значні помилки та неточності, що ускладнює роботу дільничих виборчих комісій та створює незручності громадянам, яким потрібно було доводити своє право на участь в голосуванні.
На жаль, в існуючих списках (а саме вони, згідно із Законом ляжуть в основу бази даних) є чимало неточностей у написанні прізвищ, імен та по батькові, дати народження виборців. Ці дані можливо уточнити за сприяння самих виборців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus