USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У США можна придбати перший літаючий автомобіль

23 Березня 2009 09:28
Перший літаючий автомобіль Transition надійшов у вільний продаж у США. Його власник сів за кермо чудо-машини в місті Плеттсбург у штаті Нью-Йорк, – 23 березня інформують «Волинські Новини».
Літакомобіль, як пише Кореспондент.net, має властивості спортивного автомобіля та легкого літака, що може злітати і з вільної ділянки шосе, і з аеродрому. Максимальна швидкість машини у повітрі становить 190 кілометрів на годину. Працює літакомобіль на звичайному неетилованому бензині.   
За інформацією Terrafugia, компанія  продаватиме на  рік не більш ніж 200 таких літакомобілів. Тим, кого зацікавить новинка, доведеться перед покупкою внести депозит у розмірі 10 тисяч доларів і чекати в черзі. А всього  літаюча машина коштує  194 тисячі «зелених».  
Власникові незвичайної новинки необхідно мати не тільки права водія, а й сертифікат спортивного пілота.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus