USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька з’явилося кладовище. ФОТО

3 Червня 2009 17:42
Учора, 2 червня, у Луцьку на Театральному майдані відбулася акція «Досить вбивати дітей!», приурочена до Дня захисту дітей. Про це «Волинським Новинам» повідомили в прес-службі «НацАльянсу».
На площі молодь влаштувала театралізоване дійство імітації та наслідків аборту.  Таким чином, на визначеному місці був встановлений умовний цвинтар, де «поховали» ще ненароджених, але вже вбитих діток, котрі могли би стати у майбутньому чудовими вчителями, письменниками, політиками, лікарями.
Також, біля такого поховання, снували «лікарі» у закривавлених медичних халатах та «жінки», які зважилися на аборт. Разом вони здійснили імітацію власне аборту та довели, що ця операція – дітовбивство.  Крім того, молоді люди роздавали перехожим листівки із закликом до жінок: ніколи не робити аборту, не вбивати ненароджену дитину!  Здійснивши «злочин»,  «лікарі» й  «матері-вбивці»  залишили площу, а хрести ненародженим малюкам так і стояли до вечора,  як символ пам’яті  абортованих дітей.
Акція своєю радикальністю привернула значну увагу багатьох жителів міста та змусила їх хоча б на кілька хвилин зупинитися й замислитися над цією проблематикою. Адже, за останніми даними статистики, на 100 народжених малюків припадає 134 аборти. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Нацюк Показати IP 3 Червня 2009 23:07
Більше фотографій з акції тут http://www.nation.org.ua/galery/photo_year_2009/photogallery_items400/index.html
Анонім Показати IP 4 Червня 2009 00:06
якщо аборт це вбивство, то мінет - людоїдство. зи. заберіть вашу кляту рекламу з головної!
Вінстон Показати IP 4 Червня 2009 11:17
До Аноніма 4 червня, 00:06 Клас! Влучно! Дибільна акція
Анонім Показати IP 5 Червня 2009 12:13
Круто бути правильним і розумним, коли тобі максимум 19 і життя ще ні разу не стукнуло... те, що ви зробили - дуже жорстоко. нікого не навчить, і стукне тільки по тих, хто хоч раз зробив аборт. А хто його зробив - повірте! - повторення цього боїться більше смерті
Titra Показати IP 5 Червня 2009 13:30
Взагалі акції такі потрібні, адже "вбити" свою дитину це просто жахливо, хоча трапляються такі ситуації,коли краще зробити аборт ніж родити..... Висновок зробить кожна людина собі сам, але нагадвати про це протрібно........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus