USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька з’явиться виставкова зала над туалетом

2 Вересня 2009 14:51
30 обранців Луцької міської ради підтримали проект рішення про надання департаменту ЖКГ Луцькради дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для реконструкції міської вбиральні з влаштуванням виставкової зали та кафетерію на Театральному майдані в обласному центрі Волині. Про це 2 вересня йшлося під час чергової сесії Луцькради, – інформує репортер «Волинських Новин».
Луцький міський голова Богдан Шиба поцікавився, чи відповідна комісія підтримує це рішення. Члени комісії відповіли, що так. Луцький градоначальник зауважив, що з цим туалетом на Театральному майдані «треба щось робити», тому і він «категорично «за». 30 депутатів віддали свої голоси за підтримку такого рішення. Хоча частина обранців громади приймала відповідне рішення не без сміху та іронії.
Зауважимо, що це питання у квітні стало предметом розгляду містобудівної ради. Так, поява такого собі арт-кафе, за словами інвестора, зумовлюється тим, що віддані йому в оренду туалети майже не приносять прибутку, адже їх відвідує небагато лучан і гостей міста – 5-10 осіб на день. А ось витрати на утримання вбиралень – значні. Тому інвестор і запрагнув мати виставкові площі в центрі міста, аби ті приносили прибуток. Додамо, що виставкова зала має бути прозорою, тобто виконаною зі скла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Вересня 2009 17:52
Ага, зайшов я у таку вбиральню, сів ср...ти, а на центральній вулиці виставкова зала, звичайно є на що подивитися!!!
Анонім Показати IP 2 Вересня 2009 19:55
и туалет прозорым, лучше женский

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus