USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У «Вікіпедії» з’являться відеоролики

25 Червня 2009 12:50
Фонд Wikimedia планує розширити можливості онлайн-енциклопедії «Вікіпедія». Незабаром автори статі зможуть додавати до своїх матеріалів відеоролики. Про це 25 червня повідомляють «Волинські Новини».
Новий функціонал, як передбачається, буде реалізований до кінця літа. Редактори ресурсу зможуть скористатися додатковим пунктом меню під назвою Add Media для розміщення в статтях тематичних відеороликів.
Таким чином авторам «Вікіпедії» будуть доступні десятки тисяч відеосюжетів, не захищених авторськими правами. Учасники проекту Wikipedia зможуть редагувати ролики, вирізувати непотрібні фрагменти і інше.
Відеоматеріали для онлайн-енциклопедії надаватимуть служби Internet Archive, Wikimedia Commons і Metavid. Проект Wikipedia стартував в січні 2001 року і з того часу постійно розвивається. В даний час народна Інтернет-енциклопедія містить записи на 266 мовах, а загальне число її статей перевищує 13 мільйонів, – пише сайт ТСН.
Кількість записів в російськомовному розділі недавно перевалила за 400 тисяч, а наймісткішим є англомовний блок, що налічує три мільйони статей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus