USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Володимир-Волинському районі до Великодня поремонтують дороги?

27 Березня 2009 16:45
Перший заступник голови Володимир-Волинської райдержадміністрації Юрій Динько провів нараду з керівниками окремих структурних підрозділів РДА, підприємств та установ району. Про це 27 березня повідомляють «Волинські Новини».
На нараді основним, з огляду на погодні умови, було питання проведення робіт по благоустрою в населених пунктах району. Зокрема дорожні служби до Великодніх свят повинні забезпечити проведення ямкових ремонтів, грейдерування та прибирання узбіч доріг.
Юрій Динько зауважив, що необхідно максимально використати на ці цілі гроші, які надходять до місцевих бюджетів від транспортного збору. У галузі медицини, центральній районній лікарні рекомендували попрацювати із випускниками медичного коледжу щодо забезпечення спеціалістами фельдшерсько-акушерських пунктів району.
Як інформує сайт Володимир-Волинської РДА, крім того, на нараді піднімалася проблема із впорядкуванням питань щодо земель, які використовуються лісомисливським господарством та проплати за енергоносії, як бюджетних установ так і населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus