USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Володимир-Волинському районі хочуть долати кризу альтернативним паливом і легальною «получкою»

25 Березня 2009 17:48
Голова РДА Юрій Михалець провів оперативну нараду із керівниками структурних підрозділів. Про це 25 березня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Володимир-Волинської РДА, посадовець наголосив на питаннях енергозбереження та переведення бюджетних установ на альтернативні види палива, на активізації роботи із підприємцями з легалізації найманих працівників та виведення «із тіні» заробітної плати.
Юрій Михалець зауважив, що потрібно більш відповідально ставитися до вирішення питань, які піднімають у своїх зверненнях та заявах громадяни.
Крім того, голова райдержадміністрації доручив підготувати та провести у районі, аналогічно до обласної, розширені галузеві наради щодо вжиття заходів з мінімізації наслідків світової фінансової кризи на господарський комплекс району, розглянувши можливість участі в них представників обласної влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus