USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Волиньраді радитимуться, як повернути землі жителям села Чаруків

26 Січня 2009 14:28
Проблему, що виникла навколо земельних паїв у селі Чаруків Луцького району та їхньої оренди ВАТ «Луцьке АРТП», не змогла вирішити навіть сесія Волинської обласної ради. Про це під час особистого прийому у голови Волинської облради Анатолія Грицюка розповів член комітету співвласників майнових паїв села Чаруків, – повідомляє 26 січня репортер «Волинських Новин».
 
За словами жителів села, вони вже рік не можуть отримати землю, яку орендує ВАТ «Луцьке РТП», у свою власність. Тому чаруківці вимагають накладення арешту на майно та сприяння від влади у створенні акту передачі власності комітету співвласників.
 
Як розповів Анатолій Грицюк, це питання піднімали під час сесії облради заступнику губернатора Віталію Зарембі, голові Луцької райради Володимиру Демчуку та обласній прокуратурі дали відповідні доручення. «Я думав, що ситуація вже досі врегульована», – висловив свої здогадування пан Грицюк.
 
Проте сільська громада запевнила, що за місяць ніхто із названих чиновників не зробив жодних дій. Хоча у телефонній розмові із головою облради прокурор Волинської області Андрій Гіль сказав, що вже є позов в інтересах громади.
 
Щоб краще зорієнтуватись у ситуації та вирішити це питання, Анатолій Грицюк запросив до переговорів, які відбудуться уже сьогодні, представників чаруківської громади, прокурора Волинської області, голову Луцької райради та голову правління ВАТ «Луцьке РТП» Сергія Приступу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 26 Січня 2009 14:37
Зате "названі чиновники" отримують добру зарплату і матимцть ще кращу пенсію.
Patriot Показати IP 26 Січня 2009 16:15
Все "розрулить" головний старатель області - містер Заремба, адже саме він "курірує" сільське господарство. Тільки одна неув'язочка - там де потрібно втручання з боку влади і не видно "навару" - немає і Заремби, а якщо можна урвати ласий шматок - він відразу там. Як ото мисливські угіддя. І для чого одному Зарембі кілька десятків тисяч угідь? Невже він так полюбляє м'ясо і має такий апетит?
Дотепник -> Patriot\'у Показати IP 26 Січня 2009 16:31
По ньому самому видно, який у нього апетит )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus