USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Волинській ОДА проводяться наради, щоб «просто побесідувати»?

8 Грудня 2008 15:47
Начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА Микола Кучеренко не побажав, щоб журналісти кількох волинських видань були присутні під час наради за участю керівництва ДП «Волиньавтотранссервіс» та територіального управління «Головтрансінспекція» щодо організації пасажирських перевезень в області, – інформує 8 грудня репортер «Волинських Новин».
Серед мотивацій Миколи Кучеренка - «питань чисто таких, які розглядаєм – їх не буде просто. Давайте на слідуючий понеділок… просто писати нема шо. Ми просто побесідуємо сьогодні і нічого ми там, ніяк…»
Цікаво, що жоден з учасників наради не висловився проти позиції пана Кучеренка.
«Так що вибачте. Тобто, ну, не буде про що мову вести…» – зазначив пан Кучеренко. Втім, навіть коментарі для представників ЗМІ Микола Кучеренко відмовився давати.
Нагадаємо, що подібний інцидент стався 28 лютого 2008 року. Тоді чиновники під час засідання конкурсного комітету з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах у Волинській ОДА у грубій формі «попросили» журналістів залишити зал засідань.
 
Засідання зацікавило представників декількох місцевих засобів масової інформації. Коли начальник «промислового» управління ОДА Микола Кучеренко побачив у залі телекамеру, командирським голосом закричав: «Хлопці! Чия камера?! Забрали камеру - і вийшли в коридор!»
 
Разюче на такому тлі виглядала ввічлива реакція на присутність журналістів заступника губернатора Василя Дмитрука. Він спершу поцікавився, які ЗМІ прийшли на цей захід, а потім пояснив медійникам, що, відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації, комітет повинен приймати рішення в режимі закритого засідання. Присутність представників ЗМІ суперечить нормативним документам, відповідно, журналісти не можуть перебувати у залі під час роботи конкурсного комітету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Журналіст Показати IP 8 Грудня 2008 16:47
То "нема наради", то є, але "не можна"... Задовбав.... Гнати таких, як Кучеренко під три чорти!
МН Показати IP 10 Грудня 2008 09:14
п.Кучеренко старий партійний працівник радянської епохи. Все повертається на свій круг. Чи знає хто в якій області встигли вкрасти пару млн. з будівництва траси Київ-Ковель-кордон???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus