USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У волинському ЄЦ кажуть, що вибори Президента треба перенести

3 Грудня 2008 12:06
Лідер Волинської обласної організації партії «Єдиний Центр» Володимир Бондар озвучив під час прес-конференції 3 грудня «крамольну думку» про те, що вибори Президента мають бути перенесені. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Пан Бондар розповів: на його переконання, сьогодні ідеальна модель формування влади така, що в ці складні часи нація має бути керована провідником. У нас є такий провідник – всенародно обраний Президент, – уточнив політик.
Саме глава держави, переконував Володимир Бондар, має взяти на себе всю повноту відповідальності, сформувати відповідальний сильний уряд, до якого увійдуть найкращі фахівців із представників усіх політичних сил, підготувати чіткий і зрозумілий план виходу із кризи із пропозиціями усіх владних структур , який по кроках, по днях буде втілюватись у життя. І відповідальність за реалізацію цього плану повинен взяти на себе Президент, але мати на це важелі. «Сьогодні він таких важелів влади  не має. А кожен із керівників уряду бачить себе у президентському кріслі через рік», – констатував лідер волинських єдино центристів.
За словами пана Бондаря, модель влади, нав’язана нашому суспільству ще з часів Кучми за назвою «конституційна реформа», показала свою неефективність. Україні наразі потрібна сильна президентська влада.
Та, разом із тим, на переконання Володимира Бондаря, вибори глави держави мають бути перенесені на пізніший термін, щоб не заважати суспільству вирішувати сьогоднішні проблеми. І це питання відтермінування обрання Президента України може вирішити парламент. Лідер волинського ЄЦ вважає, що інакше ми будемо до президентських виборів заручниками ситуації політичного популізму серед представників влади, хочемо ми цього чи ні.
Всі мають об’єднатися і вирішувати проблеми. А якщо коаліцію створять напередодні президентських виборів два суб’єкти, що претендують на одне крісло, то вони будуть підставляти одне одного, а не ефективно працювати, – зазначив Володимир Бондар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Анонім Показати IP 3 Грудня 2008 12:36
Володя, згадай ваше гасло "Не зрадь Майдан!" Однією з причин, що підняла людей, було бажання Кучми любою ціною продовжити свою владу. Тепер Ющенко туди ж. За "навязану нашому суспільству конституційну реформу" голосував депутат Верховної Ради В.Бондар, а сьогодні він же ж заспівав інших пісень. То що ж змінилося в країні?
Саня Показати IP 3 Грудня 2008 13:01
Президент - гарант Конституції і його повинні поважати і рівнятися!
Морда народа Показати IP 3 Грудня 2008 13:50
Мені давно вже набридли чвари у парламенті і давно вже клав на ту політику, але знаю одне, що Президент має бути Президентом!
єдиноцентрист Показати IP 3 Грудня 2008 14:01
На даний момент є лише одна політична партія яка розуміє усі недоліки нашого правління та знає вихід з політичної та економічної кризи - Єдиний Центр. А Володимира Нальковича я знаю уже не перший рік, адже така Людина слів на вітер не кидає!
Анонім Показати IP 3 Грудня 2008 14:15
[вирізано - цензура] вспливе?
Kriz Показати IP 3 Грудня 2008 14:17
Повний ЄЦ...
Оглядач Показати IP 3 Грудня 2008 16:13
З американською маріонеткою на чолі України не може бути сильної президентської влади, а може бути лише керованна з зовні диктатура. По друге щоб була сильна президентська влада треба щоб президент був Україноцентристом, а наш гарант говорить, що він має прозахідну орієнтацію. А прозахідна орієнтація не має нічого спільного з Україноцентризмом.
Вінстон Показати IP 3 Грудня 2008 17:17
Чудові коменти, особливо сподобався "Морди народа" :)
Країна афоризмів Показати IP 3 Грудня 2008 18:40
Змінилося одне - люди, іще трохи і Налькович, і Балога, і Володимірівна, Янукович - збагнуть, що країні не потрібен а ні Литвин а ні вони. І люди просто зрозуміють, що вони згідно Конституції керують країною. ВЖЕ СКОРО!!!!!!!!
Анонім Показати IP 3 Грудня 2008 18:43
навіщо відкладати на завтра, якщо можна сьогодні....
Анонім Показати IP 3 Грудня 2008 18:45
Вибори президента потрібно перенести і провести достроково, бо терпіти нашу спільну біду на цій посаді вже немає сил.
Помаранч - єдиноцентристу Показати IP 3 Грудня 2008 19:05
Що слова?! Державу такі балакуни за вітром пустили, кидонули. Радники, блін...
Нашоукраїнець Показати IP 4 Грудня 2008 09:41
Чим більше Налькович виступає, тим більше переконуюсь, що ЄЦ навіть 0,1% не набере. Сміливіше, Володимиру Нальковичу,і, головне, побільше виступайте.
МН Показати IP 4 Грудня 2008 13:01
при нинішньому президентові та його команді ми скоро станемо "Обітованими розполученими штатами України" ВН нас просто тоді дурив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus