USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У волинському КВН запанували «Позитивні віруси». ФОТО. ВІДЕО

28 Травня 2009 13:52
У фіналі Ліги КВН «Волинь», який відбувся учора, 27 травня, у народному домі «Просвіта», перемогла збірна географічного факультету ВНУ «Позитивні віруси». Про це повідомив репортер «Волинських Новин».
 
До фіналу потрапили 5 команд. Зокрема, за визначенням незмінного ведучого ігор Ліги Сергія Абрамчука, доволі амбіційна молода команда «25-й кадр» (збірна Луцька). Також – гості з Ковеля «Проти вітру», незвична збірна Луцька і Дубна «Деформація», збірна географічного факультету «Позитивні віруси» та збірна ЛНТУ «Форс-мажор». «Деформатори» врахували гіркий досвід півфінального жарту про бандерлохів (цього разу у журі працював і очільник «НацАльянсу «Ігор Гузь), тож уникали жартів на політичну тематику.
 
Після двох перших конкурсів «Деформація» впевнено лідирувала. Одначе значно слабше виступила у конкурсі капітанів та домашньому завданні. Як наслідок із результатом 25,1 бала посіла друге місце. Перша сходинка дісталася «Позитивним вірусам», які в останньому конкурсі зробили відчайдушний ривок, випередивши лідерів. «Бронза» – у команди «25-й кадр», якій найбільше симпатизував директор Ліги Валерій Пельц. Четверте та п’яте місця, відповідно, – у  гостей із Ковеля «Проти вітру» та збірної ЛНТУ «Форс-мажор».
 
Довідково:
 
Організатори Ліги КВН «Волинь» – ВОО НДЛМ.  Медіа-підторимку, зокрема, надає Інтернет-видання «Волинські Новини».


 
.
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 28 Травня 2009 19:30
Бедные дети...Лишенные даже среднего образования...Воспитанные на "прикольных" (молодежных) комедиях, "прикольной" музыке для мобилок, не владеющие речью, не умеющие двигаться , практически не читающие,гогочущие от собственніх глупых шуток...И это - студенты?.. Как сказал Жванецкий : "Есть шутки, вызывающие смех , и есть шутки , вызывающие улыбку сострадания..." Бедные дети... Это они шутят...Чего еще ожидать от учащихся в стране с разрушенной системой начального и среднего образования... PS: Если кто-то хотел похвастаться своими шутками юмора , то нужно было звук взять с операторского пульта , а не из зала дешевым микрофоном и не снимать мобилкой , заменившей , кажется, современному молодому человеку все и вся... Примите соболезнования...
Анонім Показати IP 29 Травня 2009 09:58
якщо ви оцінюєте лише по відео яке є у статті то це ще нічого не означає. бо вибране не найкраще. хотя каманди справді сируваті, але ж київська 5.50 всю гру витянула))
Анонім Показати IP 29 Травня 2009 10:42
"хотя каманди справді сируваті...витянула..." - Люди,читайте книжки , вчіть рідну мову,заглядайте в підручники - вони тому ПІДРУЧНИКИ , що мають бути під рукою.Правопис,коми,крапки - це не в КАВЕЕНИ гратись...
Вінстон Показати IP 29 Травня 2009 11:22
Дуже низький рівень КВНу у Луцьку, дуже низький. Одне радує, що хоч намагаються з лайна зробити кулю, а це вже результат, маленький результат.
Анонім Показати IP 29 Травня 2009 13:02
а по-моєму, рівень не нижчий ніж в ніших містах України, хоч і не премєрліга. Я насміявся досхочу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus