USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У волинському селі, названому «на честь» Януковича, переміг «бютівець»

22 Червня 2010 09:12
Минулої неділі, 20 червня на Волині відбулися вибори сільських голів у трьох сільських радах: Прохідській Ратнівського, Красновільській Маневицького та Білашівській Ковельського районів.

Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Батьківщина».

Більшість мешканців двох останніх територіальних громад віддали свої голоси за кандидатів, які йшли на ці вибори за підтримки Маневицької та Ковельської районних партійних організацій ВО «Батьківщина».

Сільським головою Білашівської сільської ради стала Катерина Юзинкевич, яка у боротьбі з п’ятьма іншими кандидатами набрала 36,9 % голосів виборців.

З перевагою лише в один голос посаду сільського голови Красновільської сільської ради виборов Анатолій Костючик.

Шість претендентів від різних політичних партій змагалися за посаду голови Прохідської сільської ради Ратнівського району. Члену ВО «Батьківщина» Миколі Грицевичу не вдалося випередити свого суперника з Партії регіонів Ростислава Греся, зате він заручився більшістю голосів виборців у селі Конище, що входить до цієї територіальної громади.

На Волині це село називали "Януківкою" через те, що тутешні мешканці на парламентських і президентських виборах віддавали перевагу Партії регіонів. Зокрема, за Віктора Януковича на останніх президентських виборах проголосувало майже 58 відсотків конищан, які взяли участь у голосуванні.

А минулої неділі під час виборів Прохідського сільського голови більше половини виборців Конища проголосувало вже за кандидата від ВО «Батьківщина», який тут значно випередив ще одного потужного суперника: колишнього голову Ратнівської райдержадміністрації «нашоукраїнця» Адама Харламповича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus