USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У вихованців рожищенського притулку розвивали творчі здібності

19 Листопада 2008 10:17
У Рожищах відбувався міні-проект «Проведення творчих майстер-класів для вихованців рожищенського притулку «Вперед до мрії». Про це 19 листопада повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією Асоціації захисту прав молоді Волині, він мав на меті розвити творчі здібності дітей, які перебувають у притулку. Проект реалізували ініціативна група за підтримки Асоціації захисту прав молоді Волині і Фонду імені С. Баторія.
Неабияке захоплення викликало у дітей Рожищенського притулку спілкування із мешканцями Луцького зоопарку. Дітлахи так активно спостерігали за трапезою короля звірів – лева, що їхню увагу неможливо були відірвати від клітки.
«Насправді цих дітей важко чимось зацікавити, важко утримати їхню увагу. Ми вже декілька місяців працюємо із ними у притулку. Познайомили їх із танцюристами, флористом, ді-джеями, художником, журналістом, розвивали їхні творчі здібності.
Але вони зайняті справою дев’ять хвилин, а на десятій починають стрибати, бігати, кружляти, тому постійно треба змінювати активність. Тепер приїжджатимемо до них із левом, бо вони так і просять: привезіть до нас справжнього лева» – розповіла керівник міні-проекту «Проведення творчих майстер-класів для вихованців Рожищенського притулку «Вперед до мрії».
Петро Верзун, керівник проекту «Розвиток громадських ініціатив у сільській місцевості», в рамках якого був підтриманий цей міні-проект, наголошує на тому, що дівчата, які є членами ініціативної групи, постійно вигадують для дітей у притулку нові заняття.
Уже по завершенню міні-проетку їм вдалося знайти гроші на оренду автомобіля і вони привезли дітей до зоопарку. Також поза рамками проекту діти були у Луцькому замку. До речі, й історико-культурний заповідник «Старий Луцьк», і Луцький зоопарк діти відвідали безкоштовного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus