USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

УАФ офіційно затвердила футбольні гасла «Слава Україні!» і «Героям слава!»

11 Червня 2021 12:11
Виконком Української асоціації футболу (УАФ) затвердив офіційний футбольний статус гасел федерації «Слава Україні!» і «Героям слава!».

Про це у Фейсбуці написав президент УАФ, член виконкому Андрій Павелко, повідомляє Укрінформ.

«Щойно виконком УАФ одноголосно – 45 членів «за» – підтримав мою пропозицію і затвердив футбольні символи України. Відтепер, разом з малим гербом УАФ у вигляді Тризубу з написом «Ukraine», на всіх офіційних заходах УАФ, заходах за участю представників УАФ на міжнародній арені і в матчах національних збірних зможе використовуватися великий герб – карта України з Тризубом в центрі», – заявив він.

Також, за словами Павелка, виконком затвердив офіційний футбольний статус гасел «Слава Україні!» і «Героям слава!», які вже багато років є привітанням для мільйонів наших вболівальників в рідній країні, і по всьому світу.

«На всіх матчах наших збірних! Унікальний національний футбольний код, який містять в собі ці атрибути, об’єднав усіх українців, з різних регіонів України і наших земляків з різних країн і континентів. Ми зобов’язані і маємо за честь оберігати його і наповнювати новою силою єднання! Вітаю всю футбольну Україну з цим історичним рішенням!» – заявив президент УАФ.

Як повідомляли, Павелко у Римі проводить переговори з представниками УЄФА щодо дозволу на розміщення на формі збірної України з футболу слогану «Героям слава!»

Раніше було представлено нову форму збірної України з футболу, на якій зображено карту України та написи «Слава Україні!», «Героям слава!».

Депутати Держдуми РФ закликали заборонити використання цієї форми на Євро-2020.

Пізніше в УЄФА повідомили, що форма розроблялася відповідно до вимог організації і без будь-яких порушень.

10 червня ЗМІ повідомили, що УЄФА вирішив прибрати з форми української збірної для чемпіонату Європи напис «Героям слава».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
скептик Показати IP 11 Червня 2021 12:37
КАЦАПИ!!!!!!!! Є ЩЕ ОДНЕ ГАСЛО : " ХУТІН - ПУЙЛО !!!!!"
практик до скептик Показати IP 11 Червня 2021 13:51
Побачимо на результати гри збірної, а потім будемо гасла вимовляти!
скептик до практик Показати IP 11 Червня 2021 15:50
незалежно від результатів : " ХУТІН - ПУЙЛО !!!!!" тралала-ла-ла-лалала
Шарій до скептик Показати IP 11 Червня 2021 16:10
Дуже гарно гасло!
Тренер до Шарій Показати IP 11 Червня 2021 22:11
А для мене головне- хороший футбол і дай боже у виконанні нашої збірної...а все інше -це політика,а де політика, там правди немає...
Анонім Показати IP 11 Червня 2021 13:15
украинская политическая элитка очень любит делать всё назло, а не вопреки в любом вопросе, в любом позиционировании но, почти всегда это назло играет с нами же злую шутку российский газ «превращаем» в словацкий - сами переплачиваем +30$ за каждую тысячу кубов СС Галичину превращаем в героев, имеем дипломатические проблемы с ещё вчера друзьями и партнерами запрещаем учить родной язык, получаем паспортные и сепаратистские проблемы на западе с Венгрией, на востоке с Россией обвиняем Германию и Францию в отобранном Крыме, получаем «северный поток» и желание снять с Путина санкции выпячиваем свою противоречивую политическую историю, получаем международный футбольный скандал что мы делаем? самим себе назло? мы становимся от этого счастливее и богаче? просыпается какая-то особенная любовь к родине? я люблю свою Украину вопреки, а не назло Путину я выучил украинский вопреки, а не потому что хотел показаться большим украинцем, чем Гордон я болею за нашу сборную вопреки, а не потому что у них со всех сторон карты, трезубцы и лозунги обычное детское вопреки, а не это циничное назло .. политическая элитка всё равно не поймёт, там уже давно синдром Даннинга-Крюгера
Не анонім до Анонім Показати IP 11 Червня 2021 15:29
Ви сказали абсолютну неправду майже в кожному реченні. 1. Газ з ЄС дешевше ніж газ з паРашії. 2. Не купуючи газ з паРашії ми не вкладаємо кошти в їх економіку. Не купуючи газ в паРашії, ми не залежимо від цієї недоІмперії. 3. Частка паРашного газу на ринку ЄС до 30%, так що купуємо ми в ЄС однозначно не газ з мордора. 4. В Україні ніхто не забороняє і не забороняв розмовляти чи писати на своїй рідній мові в побуті і в звичайному житті. В цій частині ви "лжец и подонок", кажучи російською. А от мова офіційного державного спілкування, це тільки ДЕРЖАВНА УКРАЇНСЬКА. ТАК БУЛО І БУДЕ. 5. Сепаратиські замашки Венгрії і шовіністичні замашки паРашії були і будуть завжди, це відголоски імперського минулого, що тих, що тих. Тут тільки чітка і рішуча відповідь цим імперцям, іншого й бути не може. Так що Україна в цих питання права на 200%, і не її вина що на кордонах з нею є при*урки. 6. Скандал з формою роздули ватні пропогандони, і за їх впливу УЕФА щось там почало бути стурбованим. А в гаслах на формі України немає нічого протизаконного чи протиправного. Знову ж не вина України що на її східному і північно-східному кордоні мешкають ублю*ки. 7. Тому моя вам порада, КОЛИ ПЕРЕДРУКОВУЄТЕ МЕТОДИЧКУ, перевіряйте на достовірність те що там написано.
УАФ нащадок CУФ Показати IP 11 Червня 2021 14:12
?
Мате матик до УАФ нащадок CУФ Показати IP 11 Червня 2021 15:41
Футболісти + фанати = фашисти?
Автор МНТ до Мате матик Показати IP 11 Червня 2021 17:21
Просто сходіть до психіатра. Може фашисти мерещитись перестануть.
Поліщук Олександр Ми Показати IP 11 Червня 2021 14:28
Скільки та бідна Україна носила, носить та ще буде носити таких дебілів. Якщо ти чоловіче нічого і нікого не побоюєшся, то відверто напиши хто ти, де проживаєш та доведи відверто і публічно свою думку, а не ховайся від громадськості під псевдонімом "Скептик".
!!! до Поліщук Олександр Ми Показати IP 11 Червня 2021 15:19
Якщо ви впевнені і боретесь за те, що ХУТІН НЕ ПУЙЛО, то тоді відкрито і відверто напишіть хто ви, ваші П.І.Б., місце проживання, і саме головне обгрунтуйте чого ви так захищаєте ХУТІНА-ПУЙЛО?
скептик до Поліщук Олександр Ми Показати IP 11 Червня 2021 15:44
от якраз псевдонім і захищає від нарваних дебілів-гоблінів, нащадків таких махрових совків як ти та тобі подібні і які ніяк не можуть повиздихати
Поліщук Олександр Ми Показати IP 11 Червня 2021 14:32
Я вашу думку, повністю підтримую.
Aнтиф до Поліщук Олександр Ми Показати IP 11 Червня 2021 15:39
Aнглосакси із-за pyсофобії завжди давали притулок нацистам. Вже і форму одягали. Ще залишається каструлі одягти.
Лікар до Aнтиф Показати IP 11 Червня 2021 16:13
Не припиняйте прийом ліків, бо галюцінації вас не покинуть.
Поліщук Олександр Ми Показати IP 11 Червня 2021 15:51
А я на відміну від інших, написав своє прізвище, ім'я та по-батькові. Будь ласка заходите в Луцький довідник, відшуковуєте мою адресу та приходьте, - будемо публічно відстоювати кожний свою думку.
Але до Поліщук Олександр Ми Показати IP 11 Червня 2021 16:14
Дуже багато ваших повних однофамільців. Дуже. Тай ви ж самі заявили про необхідність написати "де проживаєш". А тепер кажете захоть в телефонний довідник ...
Ватник Показати IP 11 Червня 2021 16:08
Ще лишилися дегенерати після війни, які в рот заклядають тим свінособакам. Має бути соромно
Гасло росіян Показати IP 11 Червня 2021 16:09
Россия для грустных!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus