USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Учасник «Євробачення» Melovin з новим альбомом – у Луцьку

7 Березня 2020 18:52
Melovin презентує у Луцьку свою нову платівку «ØCTØPUS». Виступ неймовірного співака, учасника «Євробачення» – 2018, володаря премії «Прорив року» відбудеться 9 березня 2020 року на сцені РЦ «Промінь».

Музикант об’їздив всю країну з півдня на захід зі своїм новим альбомом та готовий відкрити душу всім, хто опиниться на його концерті.

Melovin – це творчий псевдонім українського виконавця Костянтина Бочарова, переможця шостого сезону «Х-фактора», фіналіста Національного відбору Євробачення-2017.

Псевдонім Melovin виникнув шляхом поєднання імені британського модельєра Лі Александра Макквіна, якого співак вважав своїм кумиром та свята Хеловін.

Співак тричі був учасником відборів до українського вокального шоу «Х-фактор», та на телевізійні кастинги потрапити не вдавалось, аж поки у 2015 році в шостому сезоні талант-шоу не виконав перед суддями пісню «Океану ельзи» «Без бою».

Молодий талант завдяки своїм емоційним виступам дійшов до суперфіналу та переміг за результатами глядацького голосування.

У 2016 році Melovin взяв участь у нацвідборі на «Євробачення» та посів третє місце, поступившись лише співачці Tayanna та гуртові «O.Torvald». Співак встиг записати два альбоми: міні-альбом Face to Face,який вийшов у 2017 році англійською мовою та платівку «ØCTØPUS».

«ØCTØPUS» – це вісім неймовірних історій про справжні почуття, які довелося пережити співаку.

Альбом перекладається, як «восьминіг», адже складається з восьми композицій, стільки ж щупалець у восьминога.

Артист переконаний, що виконання кожної пісні, це щоразу знайомі всіми переживання, тому цей альбом вийшов настільки проникливим та душевним.

Піти на концерт варто, щоб:

- відчути ліричну та водночас вибухову енергетику співака;

- оцінити сміливі сценічні експерименти артиста;

- зануритися у ліричний та емоційний світ творчості музиканта.

Квитки можна придбати в касі Волинського обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка, в РЦ «Промінь», або за посиланнями:

https://kasa.in.ua/ua/luck/concert/melovin-2020-03-09

https://lutsk.karabas.com/ua/melovin-9

Довідки за телефоном

+380973768593

+380934002471

Організатор події: Івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus