USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мітингувальники у Києві оголосили 4 вимоги до Верховної Ради

10 Грудня 2017 16:03
Організатори маршу з вимогою прийняття закону про імпічмент оголосили 4 вимоги до Верховної Ради України, яка повинна їх прийняти з 19 по 22 грудня.

Як передає УНІАН, організатори акції закликали громадян наступної неділі також зібратися на марш за імпічмент.

Представник партії “Рух нових сил” Ольга Галабала повідомила, що у цьому році у період з 19 по 22 грудня відбудеться останній сесійний тиждень у парламенті. Вона заявила, що учасники маршу за імпічмент вимагають від парламенту прийняття 4 вимог: “Перша вимога — це закон про імпічмент. Друга вимога — це закон про антикорупційний суд. Третя вимога — в другому читанні прийняти закон про вибори, тому що перше читання ми відстояли 19 жовтня. І четверта вимога — це відставка генерального прокурора Юрія Луценка, який в змові з Порошенком і іншими фактично минулого тижня хотів зробити корупційний переворот. За це Юрій Луценко, який став на чолі цього процесу, має піти геть”, - сказала Галабала.

Також вона закликала українців в усіх областях, починаючи із завтрашнього дня, виходити на вулицю та проводити мітинги біля всіх адміністративних установ у містах та містечках всієї України з вимогою виконати озвучені 4 вимоги.

Організатори маршу за імпічмент після завершення мітингу на Майдані Незалежності розпочали рух в напрямку СІЗО СБУ на Аскольдовому провулку для підтримки затриманого лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі. Про це зі сцени на Майдані Незалежності заявив один із лідерів партії “Рух нових сил” Давід Сакварелідзе.

“Наприкінці нашого мітингу ми пропонуємо всім бажаючим піти в СІЗО СБУ, щоби нас було багато, щоби Міша почув, що він там не один”, - сказав Сакварелідзе.

Своєю чергою народний депутат Єгор Соболєв запропонував створити комітет національного порятунку.

“Я пропоную створити комітет національного порятунку людей відповідальних з кришталевою репутацією з незламним духом і серцем, які від Києва до останнього містечка допоможуть організуватися суспільству, які не дозволять порушувати закон, вбережуть країну від потрясінь у цей відповідальний період”, - сказав Соболєв.

Наразі активісти рушили вулицею Інститутська в напрямку Аскольдового провулку, 3-А, де утримується затриманий Саакашвілі. Також після мітингу біля СІЗО організатори акції мають намір піти до Генеральної прокуратури з вимогою відставки генерального прокурора Юрія Луценка.
Як повідомлялося раніше, на ходу на підтримку затриманого раніше лідера «Руху нових сил», екс-глави Одеської області та колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі зібралося близько 8,5 тис. осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Ангст Показати IP 10 Грудня 2017 16:12
Ви д*раки? Вам мало другого майдану? Чого ним добились? Жити по новому? О зажили! З баксом по 27 і мізерними зарплатами, з війною на Донбасі та без Криму! Чого зараз добивамось? Бакс по 100, війну ще на заході та Закарпаття Румунії?! Йдіть краще працювати, а не розводьте ще більший безлад в країні!
111 до Ангст Показати IP 11 Грудня 2017 12:01
Щезни бот нещасний
222 до 111 Показати IP 11 Грудня 2017 21:38
Х+-&т, все він абсолютно правильно сказав.
Єгор Показати IP 10 Грудня 2017 16:33
Цілком доцільні й прийнятні, на мою думку, вимоги!..Але ж, якби все це дійство було відсторонене від прізвища Саакашвілі!?
патріот Показати IP 10 Грудня 2017 16:42
Ага да. З завтрашнього дня піду мітингувати! Гроші ж мені заробляти не потрібно, годувати і одягати дітей не потрібно, за світло-газ-воду не потрібно. Піду пої...лую на вулиці, чаю гарячого попю. Добре придумав Давід Грузінідзе!
Анонім до патріот Показати IP 11 Грудня 2017 18:00
чого бідні - бо дурні. чого дурні - бо бідні. біжи далі маслай за миску баланди. може кісточку обглодану тобі кинуть твої експлуататори
Льоня Показати IP 10 Грудня 2017 18:34
Треба щоб люди жили краще! краще умови для життя потрібні. Ця влада що зараз цього нажаль не дала а скільки часу при владі і все стало доорого і гірше,як було!!! Треба боротись щоб почули проблеми людей, щоб не було беззаконня!!! Треба щоб люди стали жити краще, а не олігархи і чинуші!
Просто до Льоня Показати IP 11 Грудня 2017 21:51
Десь я таке чув вже...
володя згоранський Показати IP 10 Грудня 2017 18:53
Дермократия кругом и рядом! Що хотили то вже все й отримали! Керовники хай и дальше живуть на позиках МВФ! А розплачуватись буде простий украинський народ (нафмитами будуть) столитями з дядьою Семом из Америки!
Я Показати IP 10 Грудня 2017 19:51
Тут треба приймати конкретні міри а не проявляти доброзичливість. Толку не буде...Затра прийдуть під огорожу ВК що в Житомирі, де відбувають строк пожиттєвики, і почнуть витсувати умови щоб їх випустили... Це не демократія - це бардак і його треба викорінювати силовими методами.
Володимир Показати IP 11 Грудня 2017 12:08
Підтримую Саакшвіллі!!! Хто не вірить пошукайте в інтернеті Грузія до і після Саакашвіллі. Україні потрібен політик котрий здатен провести глобальні, місцями шокові реформи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus