USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вартівці навчали школярів прийомам самозахисту

30 Березня 2017 23:18
На прохання районного управління освіти та дирекції Копачівської загальноосвітньої школи представники Громадського формування «Варта порядку» побували на польових зборах середніх шкіл Рожищенського району, повідомляє прес-служба ГФ.

Вартівці проводили для школярів практичні заняття з цивільної та тактичної медицини, розповідали про правила поводження зі зброю, евакуацію поранених, відпрацьовували прийоми самозахисту.

Діти були дуже задоволені заняттям, адже такого не прочитаєш в жодному підручнику і не покажуть ні на одному уроці із ахисту Вітчизни.

«Кожен із вас повинен вміти себе захистити та надати допомогу своєму товаришеві у критичній ситуації. Але пам’ятайте, перш за все – власна безпека», – звернувся до присутніх майор цивільної служби, ветеран війни в Афганістані Олександр Луцака.

Школярі на кілька годин перенеслись в атмосферу справжніх бойових дій, адже вартівці намагалися максимально наблизити ситуацію до реальних подій.

Після занять діти ще довго не відпускали гостей, адже не на всі питання отримали відповіді, тому домовились, що зустрінуться знову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 31 Березня 2017 07:24
шукають собі "молоді таланти".
51 омбр(розформ) Показати IP 31 Березня 2017 11:27
Польові заняття в спортзалах не проводяться,і де була* варта* коли по посольству у них під носом гатили з гранатомета.І хто скаже *варта* у кого на зарплаті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus