USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Учні школи №19 будуть тренуватися на новому футбольному полі

8 Вересня 2017 22:49
У комунальному закладі “Луцька ЗОШ І-ІІІ ступенів №19” в рамках програми “Волинь спортивна” благодійного фонду Ігоря ПалиціТільки разом” 8 вересня відбулося відкриття новозбудованого футбольного поля зі штучним покриттям.

У заході взяли участь заступник міського голови Костянтин Петрочук, радник міського голови Ігор Поліщук, заступник голови правління благодійного фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” Орест Маховський, інформують у Луцькій міській раді.

Першою з хорошою подією для навчального закладу привітала усіх присутніх директор школи Анжела Масиник.

“Сьогодні дуже хороше свято, ми отримали від благодійного фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” чудове футбольне поле. 19-та школа має чимало досягнень. Її учні неодноразові переможці міських і обласних спортивних змагань. Тепер юні футболісти матимуть можливість вдосконалювати свою майстерність на цьому полі. Я бажаю їм бути щасливими у своєму дитинстві, своїй юності і сміливо торувати шляхи у незалежній Україні”, - сказала Анжела Масиник.
Ігор Поліщук зазначив, що цей спортивний майданчик допоможе дітям якісніше проводити своє дозвілля, сприятиме заняттям спортом, зміцнювати здоров'я.

“Дуже важливо в підлітковому віці правильно скеровувати свою енергію, зайняти час тим, що сприятиме стати успішними у майбутньому. Заняття фізкультурою і спортом не тільки зміцнюють фізично, а й духовно. Переконаний, що на цьому полі сформуються спортсмени, якими ми будемо пишатися у майбутньому”, - акцентував Ігор Поліщук.

Він подякував благодійному фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” від міської ради за реалізацію цього проекту, за те, що майже в усіх школах міста встановлені аналогічні майданчики.

“Це унікальна ініціатива. У жодному обласному центрі України немає проекту щодо створення міні-футбольних полів біля шкіл. Шануйте це поле, і воно вам прослужить не один десяток років. Бажаю вам успіхів спортивних, життєвих і професійних. Нехай вас Бог береже, хай вам усе вдається”, - зауважив радник міського голови.
А ще за якусь мить на спортивне поле вийшли козаки, щоб продемонструвати свою міць. Для присутніх свої таланти у показових виступах продемонстрували юні гімнастки, футболісти, вправні майстри тхеквондо. Потому розпочалися фінальні змагання з футболу учнівських команд Луцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №19.

Нагадаємо, сьогодні школярі ЗОШ №7 теж отримали сучасний футбольний майданчик зі штучним покриттям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus