USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Україна обіграла Фінляндію у відборі до ЧС-2018

11 Червня 2017 21:54
Збірна України з футболу обіграла Фінляндію у відбірковому поєдинку чемпіонату світу-2018. Зустріч на стадіоні "Ратин" в Тампере завершилася з рахунком 2:1, повідомляє Обозреватель.

Обидві команди почали поєдинок без високих швидкостей. Гра в основному йшла в середині поля і тільки зрідка форварди обох команд турбували голкіперів.

Гравці збірної України повільно починали атаки, дозволяючи фінам швидко повертатися за лінію м'яча. Українцям не вистачало цілісності з точки зору атак.

Як для команди, яка приїхала до Фінляндії лише за перемогою і повинна грати першим номером, у першому таймі українці створювали мало моментів, практично жодного разу не увійшовши в штрафний майданчик фінів.

У другій половині малюнок гри змінився. "Синьо-жовті" притиснули суперника до воріт, а через 7 хвилин відкрили рахунок. Ярмоленко видав шедевральний пас на Малиновського, Руслан пробив у голкіпера, але на добиванні вдало зіграв Коноплянка, оформивши 14-й м'яч за збірну.

Фінам вистачило 10 хвилин, щоб прийти в себе і перегрупуватися, після чого гра потихеньку пересунулася ближче до воріт П'ятова. Українські футболісти намагалися відповідати фланговими атаками, але жодного гоострого моменту так і не створили, а замість цього самі привезли собі гол.

У цей момент Україні необхідно було показувати характер, і вона це зробила. Не минуло й 4-х хвилин, коли Бесєдін вивів нашу збірну вперед. У час, що залишився гості намагалися організувати штурм, але забити другий гол їм не вдалося. У підсумку, надзвичайно важлива перемога підопічних Андрія Шевченка, які наступний поєдинок проведуть 2 вересня удома проти збірної Туреччини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Youlmira Показати IP 11 Червня 2017 23:29
Ковельчани у Фінляндії на трибунах вболівали за нашу збірну.Безвіз працює.
Вболівальник ВАСЯ Показати IP 12 Червня 2017 08:49
Не виграли ,а вимучили мінімальну перемогу ...!!! З такою грою , як показала наша збірна , з такою "сомовіддачею " наших гравців : - можна мріяти тільки про чемпіонат Волині ...!!!
яяя Показати IP 12 Червня 2017 09:48
Радості і піару ніби Мальту виграли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus