USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Україна стає одним із світових центрів сурогатного материнства

30 Вересня 2018 23:43
Через лояльне законодавство і невисокі ціни Україна стає одним з центрів сурогатного материнства.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Після того, як в Індії і Таїланді цю репродуктивну послугу заборонили надавати іноземцям, бездітні пари зі всього світу масово їдуть в Україну. Це і не дивно. Бо, якщо, наприклад, у Штатах виношування чужої дитини коштує понад 100 тисяч доларів, а в Канаді - щонайменше 90, то в Україні - в рази дешевше.

Сурогатна мати Христина народила дитину майже рік тому і віддала її чужим людям. Каже, що усвідомлює, що то була не її дитина. Робота сурогатної матері полягає в тому, щоб стати інкубатором для чужої дитини на 9 місяців. Щоб стати сурогатною матір'ю потрібно заповнювати анкету - зріст, вага, а ще вік має бути максимум 36 років. У сурогатної матері має бути власне дитя, яке й допомагає їй заробити. В місяць сурогатна мати отримує 300 доларів, а найбільшу суму - в день виписки з пологового. Христина розповідає, що найбільш недружні пари з Китаю. Вони не спілкуються з сурогатною матерею ні під час вагітності, ні після. Дівчинка, яку вона народила, живе в Іспанії, інколи вона спілкується з її батьками і бачить як дитина росте.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Реаліст Показати IP 1 Жовтня 2018 01:32
Вгробили країну, знищили народ, і ще хваляться, при@@@@@ки....
Антон Показати IP 1 Жовтня 2018 08:50
Бо кричали всякі ледарі і бомжі на майдані тому "слава Україні" і лениві студенти, мені хватило на один день зїздити на той майдан і вернутися назад, там зібралися маргінальні особи, ледарі, малолєткі, націоналісти від 16 до 20 років, і інші маргінальні особи, які в житті свому абсолютно нічого недосягли і поїхали країну міняти от і домінялися, до повної с_аки, це ще було видно з початку майдану, чим це все скінчиться.
ан Показати IP 1 Жовтня 2018 09:25
україна скоро не те що центром сурогатного материства стає а ще й центром дешевих органів стане для всього світу..... жах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus