USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Україна розпочала з нічиєї на «Уемблі». ВІДЕО

12 Вересня 2012 00:02
Перший матч відбору до Чемпіонату світу з футболу, який відбудеться 2014 року в Бразилії, збірна України розпочала з нічиєї. Підопічні Олега Блохіна втратили перемогу на останніх хвилинах.

Онлайн-трансляцію поєдинку здійснював сайт Football.ua.

Українці вийшли на поле супервмотивованими. Окрім того, що матч був стартом національної дружини у відборі до Чемпіонат світу-2014, ще й досі живуть спогади про прикру поразку в останньому матчі групового етапу фіналу Євро-2012.

Тому перший тайм учні Блохіна відіграли якщо не на «5», то на тверду «4». І атакували, і оборонялися українці краще за суперника.

Хоч і англійці кілька разів змусили схопитися за серце вболівальників гостей. Особливо на 35-ій хвилині, коли Джермейн Дефо зумів обробити навіс Стівена Джеррарда та скинути сферу Тому Клеверлі під удар, але Андрій Пятов був на місці.

А от настирливість українців дала результат наприкінці тайму. Руслан Ротань відпасував на Євгена Коноплянку, який з 22-х метрів увігнав м'яча майже в дальню дев'ятку.

Другу частину гри команди розпочали обережно: англійці зрозуміли, що гості - не «хлопчики для биття», а гості атакували, хоч і не так наполегливо.

А з 60-ї хвилини підопічні Блохіна взагалі почали притискатися до власних воріт. Зрештою постійний пресинг таки приніс користь господарям. На 87-ій суддя поставив пенальті у ворота Пятова: м'яч потрапив у руку Євгену Хачеріді. Френк Лампард виконав стандарт «без шансів» для воротаря.

Фінальна навала англійцям не вдалася. Українці навіть могли забити на останній хвилині, але Сергія Назаренка випередив Джо Харт.

Англія-Україна 1:1

Англія: Харт, Джонсон, Ягелка, Лескотт, Бейнс (Бертранд, 73), Джеррард, Лампард, Клеверлі (Уелбек, 62), Мілнер, Окслейд-Чемберлен (Старрідж, 70), Дефо

Україна: Пятов, Гусєв, Ракицький, Хачеріді, Селін (Шевчук, 75), Тимощук, Ротань (Назаренко, 90+2), Гармаш, Коноплянка, Ярмоленко, Зозуля (Девіч, 89)

Попередження: Дефо, Джеррард, Селін, Лескотт, Мілнер, Гармаш, Хачеріді, Джонсон

Видалення: Джеррард (2 жовті)
Англия - Украина 1:1 по landsgraaf
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Exaboto Показати IP 12 Вересня 2012 00:24
молодці!
Михайло Показати IP 12 Вересня 2012 08:22
Молодці!!!
Молодець Показати IP 12 Вересня 2012 14:09
Молодці!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus