USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українські школи можуть стати фінансово автономними

4 Жовтня 2009 12:29
Прем\'єр-міністр Юлія Тимошенко виступає за надання українським школам фінансової автономії. Про це вона заявила під час зустрічі з курсантами Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату в місті Надвірна Івано-Франківської області – інформують 4 жовтня «Волинські Новини».
Тимошенко заявила, що виступає за надання права школам самостійно розпоряджатися коштами для своїх потреб. Тимошенко також зазначила, що 5 жовтня на відкритому засіданні Кабінету міністрів будуть розглянуті питання щодо реформи середньої освіти – пише Кореспондент.
«Для середньої освіти буде розроблена нова програма ... У понеділок ми розробимо невідкладні кроки для реформи середньої освіти», - сказала вона. 
Довідково:
Згідно з чинним законодавством, фінансування шкіл здійснюється на рівні районних управлінь освіти, які є суб\'єктами господарської діяльності і вирішують питання фінансових потреб тієї чи іншої школи, яка знаходиться в підпорядкуванні району.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 4 Жовтня 2009 13:02
тепер директор 4 ї школи буде галасувати за жЮльку....
Анонім Показати IP 5 Жовтня 2009 10:09
Та чого тільки цей директор буде галасувати за юльку?ВОНА сьогодні збирає в Києві всіх директорів шкіл!Пам"ятаю ,як 2002 року в нашій камінь-каширській школі №1 всюди висіла агітація ЗаєдУ , директор школи зривала всі плакати з Юлькою..А зараз ця особа (приїхавши з Києва) буде агітувати за цю брехлю на ім"я ВОНА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus