USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Український письменник, якого найбільше читають, вже на Волині

11 Грудня 2013 09:50
Андрій Курков, який є автором кільканадцяти романів, сьогодні вранці приїхав на Волинь. О 13-ій годині він проведе презентацію в книгарні «Є», що у Володимирі-Волинському.

Завтра, 12 грудня письменник увесь день проведе у Луцьку.

Програма зустрічей із шанувальниками сучасної української літератури буде наступною:

12.00 – Інститут філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, вулиця Винниченка, 30-а, аудиторія 101.
15.00 – Луцький педагогічний коледж, проспект Волі, 36, аудиторія 3.
19.00 – арт-карв’ярня «Стоп-кадр» у розважальному комплексі «Адреналін Сіті», вулиця Карбишева, 1.
Зустрічі проходять у рамках всеукраїнського туру від харківського видавництва «Фоліо. Як повідомили луцькі партнери зустрічі – ПВД «Твердиня», формат розмови нерегламентований.
Також письменник презентуватиме книгу «Львівська гастроль Джимі Хендрікса», яка номінується на Національну премію України імені Тараса Шевченка.
Довідка: Андрій Курков є автором 13 романів та 5 книжок для дітей. За його сценаріями поставлено понад 20 художніх і документальних фільмів. Він – єдиний письменник країн пострадянського простору, чиї книжки потрапили в топ-десятку європейських бестселерів. Його найпопулярніший роман «Пікнік на льоду» було продано в Україні накладом 150 тисяч примірників – більше, ніж будь-яку іншу книжку будь-якого іншого сучасного українського письменника. Книги Куркова перекладені 36 мовами світу. Найбільше книжок перекладено німецькою (для Австрії, Німеччини, Швейцарії), потім – французькою, згодом – англійською. Водночас письменник стверджує, що його тиражі в Україні невеликі, порівняно з іноземними накладами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus