USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Український Стівен Спілберг підтримав фестиваль «Бандерштат»

6 Липня 2009 13:53
На підтримку всеукраїнського фестивалю альтернативної музики та сучасного мистецтва «Бандерштат – 2009» виступив режисер Андрій Приймаченко, який знімає музичні кліпи молодим українським гуртам. Про це 6 липня повідомляють «Волинські Новини».
 
За повідомленням прес-служби фестивалю «Бандерштат», Андрій Приймаченко – не просто якийсь собі «товстогаманцевий» дядечко з доброю душею, а вітчизняний Стівен Спілберг.
 
Творче ремесло Андрій вивчав на півдні штату Каліфорнія в Orange Coast College. По поверненні в Україну певний час працював лінійним продюсером у Києві. Тепер розпочав свою кар\'єру як режисер, знімає музичні кліпи молодим українським гуртам.
 
У діяльності Андрій займається проектами патріотичного спрямування: «Я надаю перевагу пісням, що мають цікавий текст, незаїжджену тему. Люблю працювати над проектами, що несуть у собі патріотично-виховне спрямування. На жаль, не все з задуманого вдається здійснити, але я працюю у цьому напрямку... Хочу підтримати фестиваль «Бандерштат», тому що у ньому бере участь велика кількість украјнських гуртів, котрим не байдуже патріотичне виховання слухача. Тут наші інтереси збігаються».
 
А сама ідея Бандерштату полягає в популяризація української національної єдності, патріотизму та прославлення українських героїв, котрі воювали в лавах УПА та поклали своє життя за державну незалежність України. Через це меценат вирішив підтримати фестиваль і погодився безкоштовно зняти відеокліп найкращому музичному колективу фесту. Переможця буде визначено оргкомітетом Бандерштату.
 
Довідково:
 
Незмінним організатором всеукраїнського фестивалю альтернативної музики та сучасного мистецтва «Бандерштат» виступає ВМГО «Національний Альянс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus