USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Українці застрягли в Єгипті через коронавірус

24 Листопада 2020 17:09
Пара туристів з України вилетіла на відпочинок до єгипетської Хургади ще 7 листопада. Однак у чоловіка виявили коронавірус, тому вони не можуть повернутися додому.

Тести на виявлення Covid-19 чоловік та дружина здали в аеропорту, коли прилетіли у країну, повідомляє Главком з посиланням на портал TourDom.

За словами жінки Оксани, через два дні менеджер готелю, де зупинилася пара, повідомив про позитивний результат у чоловіка. Його відправили в окремий номер на карантин. Хоча жодних симптомів чоловік не має і досі.

На 7 день українця звільнили з-під карантину і дозволили повноцінно відпочивати в очікуванні чергового тестування. Його призначили на 18 листопада.

«Ми сподівалися, що це буде востаннє і ми спокійно полетимо додому. Однак за день до вильоту стало відомо, що й третій тест позитивний», – розповіла Оксана.

Вона додала, що поінформували про це повідомленням, жодних документів як підтвердження не надіслали.

У результаті з 21 листопада пара перебуває в готелі за власний кошт. Страховий поліс, який був, допоміг відшкодувати лише витрати на окремий номер під час карантину. Наступний тест пара має оплатити з власної кишені, а це 150 доларів.

Українське посольство, за словами жінки, не може допомогти в цій ситуації. Мовляв, пара взяла на себе ризик поїхати до країни без попереднього тестування. Вплинути на ситуацію не можуть і туроператори.

Оксана вважає, що, оприлюднюючи цю історію, вона допоможе іншим туристам не потрапити в таку ж ситуацію. Вона закликає робити тест перед вильотом і ретельно обирати страхування.

Як повідомлялося раніше, у Єгипті українських туристів, які відпочивали на курортах Шарм-ель-Шейх та Хургада, закрили на карантин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
SaveFOP Показати IP 24 Листопада 2020 17:14
От в людей проблеми... Бідненькі,може,скинутись їм????
Я Показати IP 24 Листопада 2020 19:10
От якого хе*а ви туди поперлись??? Хотіли відпочити, тепер відпочинете вдосталь.
Пасажир до Я Показати IP 25 Листопада 2020 09:33
Які в нас добрі люди, це ми - українці, бажаємо один одному тільки добра...
Ха Показати IP 25 Листопада 2020 04:04
Ви дійсно думаєте, що вони дуже страждають?
..... Показати IP 25 Листопада 2020 08:41
Іді*ти..... то хай смлять там і не скиглять. В такий час відпрчивати летіти треьа бути малорозумним....
мдя Показати IP 25 Листопада 2020 14:11
Радість щирого українця - здохла корова у сусіда... Для довідки невігласам. які вважають що відпочинок в Єгипті доступний лише багатіям: на початку листопада,якраз був обвал ціни, в не люкосвий. а просто пристойний готель, тур на 7 днів вартував біля 400 доларів. на ДВОХ. Це з перельотом, харчуванням, випивкою, лежаками на пляжі, басейнами і тд. Хоча, кому я це пишу. Їдьте і далі в Затоки і Одеси, і радійте неприємностям у співгромадян :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus