USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українцям спростили купівлю автомобілів з молотка

30 Квітня 2021 19:49
В Україні стати власником купленого з молотка автомобіля стало простіше – до переліку документів, що підтверджують правомірність придбання авто, уряд додав акт про купівлю майна боржника на аукціоні.

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства юстиції, передає УНН.

«До переліку документів, що підтверджують правомірність придбання транспортних засобів та/або їх складових частин, що мають ідентифікаційні номери, було додано акт про придбання майна на аукціоні з продажу майна боржників у справах про банкрутство (неплатоспроможність)», – повідомили у Мін’юсті.

Акт про придбання товару на електронному аукціоні повинен містити інформацію про:

- замовника, оператора та переможця аукціону;

- товар, придбаний на аукціоні, та його ціну;

- повну сплату ціни за придбання товару на аукціоні.

Відповідні зміни внесені Кабміном до Порядку державної реєстрації транспортних засобів.

Насгадаємо, з січня по березень 2021 року свою першу реєстрацію в Україні пройшли 108,8 тис. легкових автомобілів, це на 9% більше, ніж за аналогічний період минулого року, свідчать дані профільної асоціації. З цієї кількості 21,1 тис. автомобілів були новими, а 87,7 тис. машин – розмитнені іномарки з пробігом.

Тим часом, у ЄС протягом першого кварталу 2021 року відновився попит на нові автомобілі – зріс на 3,2% і досяг 2,6 мільйона зареєстрованих одиниць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus