USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українцям спростили продовження терміну дії закордонного паспорта

1 Листопада 2022 23:12
Українцям спростили продовження дії закордонного паспорта і внесення інформації про дітей. Уряд ухвалив відповідну постанову.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ України.

Українці, які вимушено перебувають за кордоном через війну, зможуть більш оперативно продовжити термін дії закордонних паспортів і внести дані про дітей в паспорти батьків чи законних представників у дипломатичних представництвах України. При цьому зміна даних буде відбуватися в день звернення безплатно.

Читати ще: Паспорти із закінченим у період воєнного стану терміном дії будуть дійсними

«Ухвалена постанова сприятиме мінімізації випадків перебування дорослих і дітей за межами України без дійсних документів», – зазначили в українському зовнішньополітичному відомстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus