USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Україну і Польщу обʼєднав гігантськими рибинами. ФОТО

5 Травня 2012 12:18
Художник Ярослав Козяра обʼєднав Польщу з Україною величезними «рибинами єднання». Два гігантські зображення риб митець розмістив просто на кордоні Польщі з Україною.
Про це пише «Gazeta.ua».
Їх навпіл розділяє кордон, що проходить річкою Буг. У такий спосіб, що кожній з країн дістається по одному хвосту і одній голові кожної з рибин.

Риб можна побачити між прикордонними поселеннями Городище (Польща) та Варяж (Україна). Для створення риб авторові знадобилися різні види трав, а також 23 сорти кущів. З роботою ж Козяра впорався за рік.

Риби, за словами Ярослава Козяра, демонструють собою символічність кордонів між двома історично повʼязаними країнами. На думку ексцентричного художника, ментальне єднання народів Польщі та України набагато сильніше і міцніше за геополітичні кордони, намальовані політиками.

«Україна не входить до Шенгенської зони і Євросоюзу, а, отже, знаходиться з іншого боку валу, що розділяє Європейський континент. Але художники мають право з цим не погодитись. Ми створюємо ідеї і втілюємо їх у життя, ігноруючи штучно означені кордони!» ‒ сказав Козяра.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Коля Показати IP 5 Травня 2012 13:29
Сподобалось!Автору респект!
Маузер Показати IP 5 Травня 2012 20:23
тут автор "Gazeta.ua", вн лише передруковуэ. кому ви дякуэте?
Ковельчанин Показати IP 7 Травня 2012 08:48
Свіжак, нічого не скажеш. Цій новині вже рік.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus