USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Укрзалізниця» на свята анонсувала «карантинні рейди»

1 Травня 2021 13:17
Під час тривалих вихідних на рейсах «Укрзалізниці» національна поліція та воєнізована охорона перевірятимуть, як пасажири носять маски.

Про це розповів керівник з комунікацій та маркетингу пасажирського напрямку «Укрзалізниці» Олександр Шевченко, повідомляє Українська правда.

«Теоретично, згідно з правилами перевезень, начальник поїзда має таке право (висадити пасажира з потяга). Але застосовувати фізичну силу до людини, якщо вона відмовляється це зробити, то взяти її за руку і витягти з поїзда, він не може.

Для цього він залучає поліцію, яка, звісно, повинна цю людину зняти. У нас налагоджена взаємодія з поліцією, є кейси, є приклади, як це відбувається. Провідники та начальники поїздів прекрасно проінструктовані. Якщо людина адекватна, то, як правило, ситуація не доходить до цього пункту», - розповів Шевченко.

Він зазначив, що під час травневих свят компанія жорстко слідкуватиме за дотриманням карантинних правил.

Так, кожен потяг до та після рейсів проходитиме спеціальну обробку всередині та ззовні. Працівники та пасажири мають носити маски та дезінфікувати руки як у потягах, так і на вокзалі. Для цього у кожному вагоні встановили санітайзери.

Окрім того, за словами Шевченка, Національна поліція та воєнізована охорона «Укрзалізниці» зможе проводити «рейди» і перевірятиме, як пасажири та співробітники компанії носять маски.

Нагадаємо, у зв’язку з підвищеним попитом «Укрзалізниця» запустила додаткові рейси на період великодніх і травневих свят.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus