USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Укрзалізниця» витратить понад 700 тис. на рекламу в Facebook

8 Серпня 2018 15:57
Філія акціонерної компанії «Укрзалізниця» – «Центр сервісного забезпечення» за результатами тендеру, проведеного через систему електронних державних закупівель Prozorro, уклав договір з фізичною особою-підприємцем про надання послуг реклами в соціальній мережі Facebook на 739,8 тисячі гривень.

Згідно з повідомленням в системі електронних держзакупівель Prozorro, договір купівлі-продажу 19 червня підписали в. о. директора філії «Укрзалізниця» - «Центр сервісного забезпечення» Лішенко О. Р. та його заступник Мельниченко В. О., а з іншого боку – фізична особа - підприємець Роман Русанов.

Згідно з даними на сайті Prozorro, договір дійсний до кінця року, передає УНІАН.

Даний договір передбачає надання «Укрзалізниці» послуг з підтримки офіційної сторінки «Укрзалізниці» у соцмережі Facebook за 653 тисячі гривень.

В цю суму входить: проведення аналітичного дослідження і підготовка звіту з рекомендаціями щодо оптимізації сторінки «Укрзалізниці» у Facebook (110 тисяч гривень), розробка дизайну макетів елементів сторінки «Укрзалізниці» (195 тисяч гривень), просування публікацій «Укрзалізниці» у Facebook (з прапорцем реклама) – таргетированное просування публікацій (79,8 тисячі гривень), виготовлення «квадратних відео» для розміщення на сторінці Facebook (128,52 тисячі гривень), виготовлення ілюстративних матеріалів для розміщення в Facebook (139,5 тисячі гривень).

Крім цього, у разі збільшення кількості передплатників сторінки з 28 тисяч до 78 тисяч, а також у разі надання послуг без порушень термінів, якісно і повністю, виконавець разово отримає 87 тисяч гривень.

Зазначається, що послуги надаватимуться за адресою офісу «Укрзалізниці» в Києві на вул. Тверська, 5.

Як повідомлялося, філія акціонерної компанії «Укрзалізниця» із закупівель «Центр забезпечення виробництва» за результатами тендеру, проведеного через систему електронних державних закупівель Prozorro, уклала договір із філією Російських залізниць на поставку «залізницях України» 96 нагрудних знаків «Почесний залізничник» з мідно-нікелевого сплаву на суму 181,927 тисячі російських рублів (78 400 гривень) з урахуванням ПДВ. Згідно з даними на сайті Prozorro, крім нагрудних знаків «Почесний залізничник», в суму 181,927 тисячі рублів входить посвідчення до знака зі шкіри з вклейкою на самоклеючому папері. Після появи цієї інформації в ЗМІ виконуючий обов'язки голови правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов доручив зупинити процедуру закупівлі знаків «Почесний залізничник».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
хехъ Показати IP 8 Серпня 2018 16:49
в рекламе будет указано, что когда берешь билет и идешь в СВ, кондиционер в это теплое время, может быть отключен?
123 Показати IP 8 Серпня 2018 20:28
Вот-вот они бы лучше кондиционеры бы в поездах поставили и биотуалеты, а не тратить деньги на пиар. Идиотизм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus