USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Ультрас «Волині» під стінами ФФУ. Оновлено

11 Грудня 2014 11:20
Фани луцької "Волині" мітингували під стінами Федерації футболу України. Про це інформують наші колеги з Еспресо.TV.

За станом на 13:30 мітингувальники - розійшлися. Нагадаємо, попередньо розлючені фанати, які використовували піротехніку, підпалили дах Будинку футболу.

За станом на 12:00 близько 50-ти уболівальників "Дніпра" приєдналися до ультрас "Волині", які мітингують проти суддівського свавілля біля Будинку футболу.

Зазначимо, що група мітингувальників складається приблизно з 200 осіб.

Як відомо, група фанів "Волині" під стінами Будинку футболу розпочала "мовчазний" мітинг проти свавілля в українському футболі, а також вимагають "на килим" президента ФФУ Анатолія Конькова.

Захищати від розлючених ультрас президента ФФУ під'їхало 4 автобуси правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ВОЛИНЬ» ВИМАГАЄ ДИСКВАЛІФІКАЦІЇ КУТАКОВА. МОМЕНТИ МАЧТУ

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що поєдинок 10-го туру між "Волинню" та "Металістом"перервали на 88 хвилині після того, як вболівальники вибігли на поле стадіону "Авангард". Фанати луцької "Волині" ледь не вчинили самосуд над головним арбітром матчу 10-го туру чемпіонату України проти "Металіста" Дмитра Кутакова.

Фанатів заспокоювали і футболісти, і стюарди. У підсумку останні хвилини матчу не дограли, завершивши гру з рахунком 2:1 на користь "Металіста". З цього приводу "Волинь" вимагає дискваліфікації арбітра Кутакова та перегравання матчу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
FCDK Показати IP 11 Грудня 2014 11:39
У деяких ЗМІ було поширено інформацію, що у четвер київські уболівальники планують взяти участь у можливих акціях протесту біля Будинку Футболу. Відповідально заявляємо – Ультрас Динамо НЕ братимуть участі у такій акції. Будь-яке використання під час такої акції нашої символіки буде розцінене як провокація з метою дискредитувати рух ультрас взагалі, та Динамо, зокрема. Ми розуміємо обурення уболівальників та гравців Волині через неякісне, можливо – навіть й упереджене суддівство, адже наша команда неодноразово страждала від аналогічних, а часом й більш абсурдних дій суддів. Проте, з огляду на відверто замовний підтекст даної акції, яка, вочевидь, буде використана певними олігархами для перерозподілу позицій в українському футболі, свою участь в акції вважаємо недоречною. Ми жодним чином не підтримуємо позицію теперішнього керівництва ФФУ, але при цьому окремо звертаємося до наших побратимів по фанатських секторах українських стадіонів: думайте своїм розумом, не перетворюйтесь на пішаків на чужій шахівниці! Не дозволяйте сумнівним особам використовувати вашу міць та авторитет у власних інтересах, якими б ласими не були їхні обіцянки, та красивими – їхні лозунги. Окремо хочеться звернутись до недобросовісних журналістів, які у гонитві за сенсацією, або просто через нерозуміння ситуації, намагаються приписати Ультрас Динамо всюди, де відбуваються якісь заворушення. Так було й під час штурму російського посольства, під час скандалів на концертах Ані Лорак, так відбувається і зараз. В черговий раз наголошуємо, що свою участь у акціях Ультрас Динамо завжди анонсують на своїх інтернет-ресурсах.
111 Показати IP 11 Грудня 2014 13:01
Мда.. Все як завжди, "Фашист" постягував дітвору і ходить загашений, строїть з себе фраєра

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus