USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Унаслідок обстрілів у Харкові сім’я згоріла живцем в авто. Загалом руйнувань зазнали 87 житлових будинків

28 Лютого 2022 21:41
За підрахунками Харківської міської ради, 87 житлових будинків зазнали руйнувань внаслідок ворожих обстрілів. У місті сім’я з дітьми згоріла живцем у машині. Загинули люди, які вийшли зі сховищ за водою.

«Лише за сьогодні – 37 поранених, з яких – троє дітей. Вийшли чотири особи з укриття набрати води та загинули. Сім’я, двоє дорослих і троє дітей, живцем згоріли в машині. Це справді жах. І ми разом маємо пережити це. І ми тримаємося», – наголосив мер Харкова Ігор Терехов у своєму Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

Він акцентував, що це не просто війна, а знищення українського народу: «Сьогоднішній день показав, що це не просто війна, це вбивство нас, українського народу. Вперше за багаторічну історію місто Харків пережило таке. Снаряди, які потрапляли в житлові будинки, вбили та покалічили ні в чому не винних мирних жителів. Таких руйнувань за останню історію місто ще не зазнавало».

Також міський голова подякував комунальним службам, працівникам аварійних бригад, енергетикам, які ліквідовують аварії через обстріли, вивозять сміття, забезпечують комунальні послуги в Харкові.

Нагадаємо, 28 лютого в Харкові війська РФ завдали масових ударів по житлових районах – Рогані, Олексіївці, Салтівці. За попередньою інформацією, загинули 11 людей.

За даними міськради, руйнувань зазнали 87 житлових будинків, інформує Суспільне Харків:

- в Індустріальному районі: вулиці Бібліка, Велика кільцева, Сергія Грицевця, Миру;

- у Київському районі: вулиці Саперна, Наталії Ужвій, Дружби народів, Труфанова, Шевченка, проспект Академіка Курчатова;

- у Московському: вулиці Познанська, Валентинівська, Бучми, Героїв праці, Світла, Академіка Павлова, Леся Сердюка, проспект Тракторобудівників;

- у Немишлянському районі: вулиця Амосова;

- у Холодногірському районі: вулиці Золочівська, Велика Панасівська, Самодіяльна;

- у Шевченківському районі: вулиці Новоолександрівська, Балакієрва, Дерев'янка, Клочківська, Новгородська, Отакара Яроша, Сумгаїтська, Старицького, 23 Серпня, проспекти Людвіга Свободи, Науки, провулок 23 Серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus