USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Ураган «Грейс» у Мексиці забрав життя шістьох дітей. Фото

22 Серпня 2021 11:21
Жертвами урагану «Грейс», який ударив по мексиканському штату Веракрус, стали не менш ніж вісім осіб, у тому числі шестеро дітей. Ще три людини зникли безвісти.

Такі дані озвучив губернатор штату Куїтлауак Гарсіа під час пресконференції, повідомляє Корреспондент.net.

«Один дорослий чоловік загинув уночі в Посос-Рикос – він перебував на вулиці в критичний момент і його придавило. Також в одній пригоді загинуло шестеро людей: мати і діти. Крім того, вночі загинула дитина», – уточнив губернатор.

Він також повідомив, що на території штату без світла вночі залишилися 330 тисяч осіб, проте, за його словами, потроху подання електрики відновлюється.

Гарсіа попередив жителів регіону, що підйом рівня річок може тривати до шести годин, схили пагорбів насичені вологою і не виключені зсуви. Також влада попереджає про можливі розливи річок і повені, викликані зливами.

Раніше шторм «Грейс» уже побував на Гаїті, Ямайці та Кайманових островах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рауль Показати IP 22 Серпня 2021 11:50
ужас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus