USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Уряд планує монетизувати всі пільги

13 Травня 2019 16:28
В Україні планують монетизувати усі пільги. У нинішньому році уряд монетизував субсидії.

Про це в інтерв’ю «Інтерфакс-Україна» повідомив прем’єр-міністр Володимир Гройсман, передає ТСН.

За його словами, монетизація субсидій – не експеримент, а фундаментальний проект, який важливо продовжувати. Торік зробили реєстр субсидіантов і запустили перший оборот між виробниками. Від січня почали монетизувати субсидію усім, хто отримував її вперше.

«За нашим планом, повинні були закінчити оформлення монетизації 15 жовтня, до початку опалювального сезону. Коли побачили, що від січня починаємо робити монетизацію, але не встигаємо підготувати систему до наступного опалювального сезону, ми вирішили прискоритися. Цю ідею дуже позитивно оцінив президент. Це не можна завершувати. Далі у нас на черзі – монетизувати всі пільги», – сказав глава Кабміну.

Як повідомлялося, з 2019 року в Україні стартувала монетизація субсидій. Проте, надання субсидій у грошовій формі призвело до того, що українці почали збільшувати свої борги за житлово-комунальні послуги. Тим часом постачальники послуг б’ють на сполох, адже це призвело до зростання боргів за комуналку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 13 Травня 2019 19:33
іншими словами - хрен вам, а не пільги
К. лучанин Показати IP 13 Травня 2019 21:30
Українців важко зрозуміти що вони хочуть!!! Хотіли субсидії грошима прямо в руки - нате вам! І знову не так. Як казав Іван Драч - " українці - це троїсті музики. Одне думає, друге говорить , а третє робить." Держава мені дає субсидійні гроші щоб я розплатився за ЖКП, що я і роблю. Це не мої кошти, я їх отримав і я повертаю платежем. Що зекономив, то вже моє. Ось і вся арифметика. Чому так не роблять інші?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus