USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Уродженця Рівненщини, який вкрав у Луцьку Skoda та пошкодив її, покарали умовно

6 Лютого 2022 21:56
В обласному центрі Волині уродженець Рівненської області вкрав автомобіль Skoda Superb. Суд призначив крадію транспортного засобу умовне покарання.

У вироку Луцького міськрайонного суду йдеться про те, що крадіжка трапилася 21 жовтня минулого року.

В цей день уродженець Рівненщини незаконно заволодів ключем запалювання та вкрав із території гаражного кооперативу на вулиці Трункіна, 3 Skoda Superb, а після цього поїхав за межі Луцька. Сума збитків – 221 тисяча 336 гривень.

У суді злочинець визнав свою вину та повідомив, що після крадіжки перегнав і заховав автомобіль в іншому населеному пункті. А через кілька днів його затримали поліцейські поблизу краденого авто. Невдовзі автомобіль повернули власнику, але він був пошкоджений крадієм, тож той зобов’язався відшкодувати збитки.

Потерпілий не наполягав на суворому покарання, тому суд реальний строк на п’ять років позбавлення волі замінив умовним на два роки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 7 Лютого 2022 09:38
Це ж не пляшка горілки, за яку посадили іншого злодія на 5 років))) оце правоохоронна система!!
Олесь Показати IP 7 Лютого 2022 22:32
Це просто писець . Ото маемо правосуддя ...просто немае слів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus