USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

Усі судна, які застрягли через аварію, пройшли Суецьким каналом

3 Квітня 2021 21:49
Усі судна, які застрягли через аварію контейнеровоза Ever Given, пройшли Суецьким каналом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Як зазначається, останній 61 з 422 кораблів, які стояли в черзі після того, як контейнеровоз компанії Ever Green зняли з мілини, пройшли цим важливим торгівельним шляхом сьогодні, повідомили в управлінні Суецького каналу.

Нагадаємо, 23 березня судно перегородило одномагістральну південну частину Суецького каналу через сильний вітер і піщану бурю, змінивши курс і впершись носом і кормою в протилежні береги русла.

Через контейнеровоз Ever Given, який сів на мілину, в заторі опинилося майже 370 суден. Аналітики повідомляли, що загальні втрати світової торгівлі через блокування Суецького каналу контейнеровозом Ever Given можуть становити близько 230 млрд доларів.

29 березня рятувальні команди зняли з мілини застряглий в Суецькому каналі контейнеровоз Ever Given
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus