USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Усі депутати облради - проти двомовності, - Войтович

7 Травня 2012 15:31
Депутати шостого скликання Верховної Ради не внесуть змін до Конституції, які зроблять Україну двомовною державою. Та й серед обранців волинської громади прихильників цієї ідеї немає.
Про це 7 травня під час прес-конференції заявив голова облради Володимир Войтович.
Він висловив переконання, що в раді немає депутатів, які б підтримували запровадження двомовності в Україні.
«Що б ми не говорили, і хто б якої політичної сили прихильником не був. Рано чи пізно ми приймемо це звернення», ‒ сказав посадовець.
Водночас він стверджує, що нинішнє скликання парламенту не внесе змін до Конституції України, які б надали ще одній мові статус державної.
«Ми не повинні забувати, що на нас дивляться наші люди. А яке обличчя має депутатський корпус? Якщо ми будемо висловлювати не досить коректні зауваги в адресу керівників держави, то що про нас подумають?» ‒ зауважив голова представницького органу.
Саме тому, на його переконання, в облраді не проголосували щодо звернення про недопустимість запровадження в Україні другої державної мови.
Водночас він пообіцяв, що проситиме, аби кожна фракція делегувала свого представника до групи, яка запропонує текст звернення на наступній сесії ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анонімус Показати IP 8 Травня 2012 09:59
почитайте http://perec.in.ua/fools/299/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus