USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Усі проблеми Волинської організації УТОС – від недостатнього фінансування

10 Грудня 2008 11:49
Усі проблеми Волинської обласної організації УТОС можна звести в одну – недостатнє фінансування. Таку думку висловив голова цієї організації Юрій Симончук під час наради у голови облдержадміністрації щодо соціального захисту незрячих області у 2009 році, – інформує 10 грудня репортер «Волинських Новин».
Називаючи потреби обласної організації, Юрій Симончук попросив у можновладців не обминати незрячих своєю увагою. Акцент голова Волинського УТОСу поставив на фінансування. «Усі наші проблеми можна звести в одну – недостатнє фінансування, – підсумував він.
Як розповів Юрій Симончук, приміщення організації потребує капітального ремонту, а це, відповідно, тягне за собою фінансове питання. Також голова Волинського УТОС вніс пропозицію створити окрему базу для незрячих, щоб «вони мали відпочинок від щоденної боротьби за самих себе».
Своїми проблемами поділились і представники первинних районних організацій УТОС на Волині. Основне питання, що їх турбує, – безкоштовний проїзд для незрячих в автобусах в межах районів області.  Також неодноразово звучали прохання виділити кошти на ремонт приміщень організацій і здешевлення медикаментів для лікування очей, а також матеріальної допомоги на проведення операцій.
Довідково:
Волинська обласна організація УТОС налічує 2 273 члени. Із них 177 – інваліди ІІІ групи та зрячі волонтери. Решта – інваліди І і ІІ груп.
Основні напрями діяльності УТОС:
– виявлення, облік і створення умов для активного життя інвалідів по зору,
– патріотично-виховна і культмасова робота,
– допомога у вирішенні соціально-побутових питань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
пані Моніка Показати IP 10 Грудня 2008 11:54
Аналогічні проблеми і в товаристві УТОГ і інших аналогічних організаціях
Той, що знає Показати IP 10 Грудня 2008 12:12
Цікаво а, що ще потрібно для пана Симончука? Гроші на купівлю квартири отримав від обласної влади, хоча вже мав де жити. От вам і недостатнє фінансування!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus