USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Успіх схуднення залежить від місця проживання

15 Березня 2009 14:08
На фізичний стан мешканців певного району впливають такі фактори, як висока концентрація різних кафе і планування місцевості, – стверджують американські вчені. Про це 15 березня повідомляють «Волинські Новини».
До такого висновку співробітники Орегонському дослідного інституту прийшли у результаті трирічного спостереження за 1200 місцевими жителями у віці від 50 до 75 років. Робота вчених опублікована в журналі American Journal of Epidemiology.
Зокрема, учені підрахували, що мешканці районів з високою концентрацією закладів фастфуду гладшали за рік у середньому на 1,36 кілограма. В інших же районах жителі, яким доводилося ходити на великі відстані, худнули в середньому на 1,22 кілограма.
За інформацією Корреспондента, у статті автори дослідження висловили надію, що ці дані будуть враховані, і місто буде облаштовано більш раціонально – з користю для здоров’я населення. Зазначимо, позбутися зайвої вагу може допомогти також хірургія. Так, за допомогою ризикованої операції по накладанню шлунково-кишкового анастомозу юна британка нещодавно втратила 127 кілограм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus