USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Утеплення фасадів та встановлення ІТП: у чотирьох луцьких садочках завершують роботи з енергомодернізації. Фото

11 Серпня 2021 18:31
Луцька міська рада у співпраці з НЕФКО продовжує реалізацію проєкту «Енергоефективність в громадських будівлях міста Луцька», яким передбачається утеплення фасадів, дахів, встановлення ІТП, ізоляція трубопроводів, заміна вікон та дверей, модернізація системи освітлення у 40 бюджетних закладах.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Завдяки впровадженню заходів термомодернізації у закладах бюджетної сфери створюються комфортніші умови усередині приміщення. Крім того, це й економія коштів на енергоносіях, які можна спрямувати на інші цілі.

Оновлені садочки стають окрасою своїх мікрорайонів, адже вони мають яскраве та цікаве оформлення.
Сьогодні міський голова Ігор Поліщук та начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан оглянули процес робіт з термомодернізації дитячих садочків № 3, 9, 32 та 33.

«Це важливий проєкт для нас, адже більшість садочків побудовані зі світлої силікатної цегли, яка виглядає сіро і непривабливо, яка має великі тепловтрати. Дахи теж потребують оновлення. Завдяки реалізації проєкту ми термомодернізували дитячі садочки, школи, центральний басейн, художню школу та інші бюджетні заклади. Нам вдалося зробити все у короткі терміни.
До 1 вересня завершимо роботи на усіх десяти об’єктах, які планували зробити цьогоріч.
Зовнішній вигляд садочків, шкіл є яскравий. Він милує око. Дітям, їх батькам, педагогам це подобається. Ці об’єкти стають окрасою свої мікрорайонів.
Окрім естетичної складової, маємо й практичну, адже це суттєва економія енергоносіїв, як показує досвід бюджетних закладів, що утеплені у попередні роки. Нині, у світлі постійного зростання вартості газу, електроенергії, дуже важливо, адже ми економимо кошти», - розповів міський голова Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 11 Серпня 2021 19:01
Встановлення залежних ІТП приводить до збільшення тиску в обратці ,внаслідок чого різко зменшується перепад тиску в сусідніх будинках.І різко зменшується циркуляція теплоносія-останні радіатори в будинках стають холодними.Ніхто,крім Луцька не використовує залежні ІТП.Бо це приводить до занепаду циркуляції в теплотрасі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus