USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Уздовж Соборності у Луцьку встановлять турнікети

1 Вересня 2016 16:40
Задля безпеки дорожнього руху у Луцьку до кінця року встановлять турнікети уздовж проспекту Соборності.

Про це під час засідання 12-ої сесії Луцької міської ради повідомив Луцький міський голова Микола Романюк.

Так, депутат Луцької міської ради Сергій Була виступив із депутатським запитом, у якому зазначив, що внаслідок ДТП, що трапилось навпроти гіпермаркету «Там-Там» 21 травня 2016 року, впав рекламний щит і зруйнував декілька секцій огорожі.

«Щит підняли, але ось сітку паркану не відновили. Як наслідок – лучани, нехтуючи правилами безпеки, перебігають дорогу у невстановлених для цього місцях, ризикуючи втрапити під колеса автомобіля», - зауважив обранець громади.

Натомість, міський очільник Микола Романюк відповів, що уже до кінця цього року вздовж проїжджої частини по проспекту Соборності встановлять спеціальні турнікети. Кошти на це уже передбачені з міського бюджету.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що дорожньо – транспортна пригода за участю маршрутки №47 трапилась у Луцьку по проспекту Соборності 21 травня цього року. Тоді маршрутка в’їхала в стовп зовнішньої реклами і збила його. Стовп упав на маршрутку з людьми.

Внаслідок аварії травми отримав водій транспортного засобу, а також травмовано близько 10 пасажирів. Пізніше водій маршрутного таксі, що в’їхало в рекламний щит біля "Там-Таму, розповів, що його підрізало інше авто, не залишивши йому можливості для маневру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 1 Вересня 2016 17:22
Люди там переходять дорогу бо їм там зручно. Міській владі треба було б продумати це питання і не забороняти там перехід, а перенести, додати ще один тощо. В Європі ставлять переходи там де це зручно людям, а в нас забороняють. Де підземний перехід? Невже ви думаєте що люди не будуть перестрибувати через ваш паркан? то робіть вже його 2х-3х метровим вздовж усіх доріг, або почніть думати і хоч щось робити крисне, там теж можна відкат отримати, тільки ще й людям добро буде зроблене!
да да до Лучанин Показати IP 1 Вересня 2016 19:22
А мені пяним за кермом зручно їздити і нужду в ліфті справляти, зробіть мені ще одну додаткову дорогу і ліфт. В Європі, друже, дорогу переходять тільки в дозволених місцях, незалежно від їх розташування, бо це В НИХ В ГОЛОВІ, бо вони ЦІНУЮТЬ СВОЄ ЖИТТЯ, а якщо якесь чудо і перебігає де не можна - 99,999999% шо то наш. То і назустріч можна піти і зробити переход де зручно і не заперечує ПДД. А наші дікарі лізуть де їм зручно, навіть якщо перехід чи світлофор за 10 метрів. Нашим не турнікети треба, а колючу проволку під напругою по всіх вулицях метрів 10 висотою, з пройомами на переходах .
водій до да да Показати IP 1 Вересня 2016 21:18
підтримую на 100 %. По проспекту Перемоги стільки пішохідних переходів, що здається перейти вулицю не потрапивши на нього не можливо. Але виявляється, що можна, причому ще й з дитиною за руку!!!
Бородулин до Лучанин Показати IP 1 Вересня 2016 20:05
Ваша Європа дуже на якийсь ДНР схожа,там теж що хочуть то і роблять.
Проходив поруч... Показати IP 1 Вересня 2016 19:34
Скільки раз там проїзджаю, стільки спостерігаю наступне - біжить бидло через дві полоси і лізе через цей самий паркан... а інколи ще й мамусі чи татусі дітей там же переводять і через це й же паркан і пересаджують. А до переходу якихось 50м...
ь Показати IP 1 Вересня 2016 21:50
всім д..білам по шльому"водіям і пішоходам- розпорядження міського голови
Лучанка Показати IP 2 Вересня 2016 15:18
Потрібно ввести штраф за перехід у невстановленому місці, як в Польщі і решта цивілізованих країн, тоді може задумаються, коли по кишені вдарить, якщо своє життя не бережуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus