USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Уже завтра «Волинь» зіграє з краматорським «Авангардом»

22 Березня 2019 21:49
Футбольної весни довелося чекати дуже довго – перерва у чемпіонаті Першої ліги тривала чотири з гаком місяці. Тепер «Волинь» буде намагатися покращити своє турнірне положення, яке у грудні суттєво постраждало від рішення про зняття з нашої команди шести очок – це опустило «Хрестоносців» у таблиці аж на п’яту сходинку, йдеться на сайті клубу.

Утім, гравці та тренерський штаб на чолі з Андрієм Тлумаком на це уваги не звертають. Протягом першого луцького збору вони провели фізичну підготовку, а потім на двох турецьких – відточували тактичні маневри, граючи проти міцних суперників, наприклад, з Першої ліги Польщі чи білоруської Прем’єр-ліги.

«ЗАВДАННЯ НОМЕР ОДИН – ВИВЕСТИ КОМАНДУ ДО ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ», – ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР «ВОЛИНІ»

Попри чималу кількість гравців на перегляді підсилення було точковим – Ростислав Волошинович і Артур Западня, знайомі по «Вересу» та ФК «Львову», повинні додати різноманіття та потужності нашій грі в атаці, а Анатолій Ульянов та Олександр Маткобожик з їх вищоліговим досвідом – варіативності у задній ланці та центрі поля.

Великою втратою для команди є Євген Неплях, на якого розраховує тренерський штаб якраз у центрі поля – він відновлюється після важкої травми.

Утім, до матчу проти «Авангарда» «Волинь» підходить з хорошим бойовим настроєм.

Легкого матчу в будь-якому разі не буде у жодного з суперників. Разом з цим, футбольний клуб «Волинь» чекає на стадіоні уболівальників. Вхід на стадіон буде вільним, тож кожен охочий без будь-яких проблем може піти і підтримати найголовнішу команду свого краю.

Матч розпочнеться 23 березня о 17:00. Обслуговуватиме поєдинок суддівська бригада на чолі з Андрієм Коваленком з Полтави. Йому допомагатимуть асистенти Михайло Маланчук з Кіцмані та Ігор Дебенко з Івано-Франківська. Резервний арбітр – Вадим Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Микола Васюта (Рівне).

Онлайн-трансляція на сайті Інформаційного агнетства Волинські Новини розпочнеться за 10 хвилин до початку матчу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus