USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Уже виправили: чому в Луцьку вчора не спрацювали сирени

8 Квітня 2022 16:02
Сирени системи оповіщення у Луцьку вчора спрацювали не в усіх мікрорайонах. Наразі фахівці запевняють, що це було тимчасово і проблему владнали.

Сигнал повітряної тривоги 7 квітня на Волині був о 11.17 год. Проте подекуди, зокрема у 33 мікрорайоні на проспекті Соборності, вулицях Кравчука та Конякіна, на вулиці не було чутно сирен. Про тривогу лучани дізналися з додатку та Телеграм-каналів.

Проте за пів години, коли пролунав відбій, звуки сирени вже було чутно. Як повідомили у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини у Волинській обласній військовій адміністрації, така ситуація дійсно була.

«Збій стався через ремонт ліній електропередач. Наразі проблема усунута», – інформують в адміністрації.

Нагадаємо, Державна служба надзвичайних ситуацій спільно з мобільними операторами запроваджує систему оповіщення із використанням технології Cell broadcast. Повідомлення відразу виводиться на екран телефону, поверх усіх програм або заблокованого екрана, з одночасним гучним попереджувальним звуковим сигналом.

Як пояснили у відомстві, це роблять задля оперативного інформування населення про загрозу виникнення надзвичайних ситуацій або інших небезпечних подій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВІРУС Показати IP 8 Квітня 2022 21:33
МОЛОДЦІ.
Дмитрий Показати IP 10 Квітня 2022 07:35
Зато в Днепропетровске сирены слышно во всех уголках города

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus