USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

В Алеппо розпочалася евакуація жителів. Є жертви

15 Грудня 2016 13:09
У зруйнованому сирійському Алеппо почали евакуйовувати мирне населення.

За повідомленням активістів, одна людина загинула і ще четверо поранено, інформує 24 канал.

Раніше війська Башара Асада та повстанці домовились про створення коридору для вивезення поранених. Людей почали вивозити на автобусах до міста Ідліб. Карети «швидкої» супроводжують представники Червоного Хреста. А на маршруті колони чергують додаткові «швидкі» для надання екстреної допомоги.

Уряд Сирії гарантував повну безпеку для мирних жителів. Утім, опозиція також підтвердила, що урядова армія атакує людей прямо під час евакуації. Так вона мститься за те, що вони не підтримували президента Башара Асада у громадянській війні.

Урядові війська блокують евакуацію. Вони відкрили вогонь на ураження. А тепер кажуть, що у всьому винна опозиція, хоча це не так. Президент Ердоган пояснив Путіну, що є правдою, – підкреслив міністр закордонних справ Туреччини Мевлет Кавусоглу.
Як повідомлялося, громадянська війна в Сирії, що тривала більше п'яти років і забрала життя чверті мільйона чоловік, підходить до кінця. На початку грудня урядові війська Башара Асада і його союзника Володимира Путіна захопили місто, супроводжуючи захоплення винищенням цивільних.

Наразі близько 50 тисяч мирних жителів знаходяться у сирійському місті Алеппо в очікуванні евакуації, яка мала розпочатися 14 грудня. Саме місто зараз перетворилось на руїни, а вулиці, буквально, всіяні трупами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
корінний лучанин Показати IP 15 Грудня 2016 13:24
"Волинські новини"ви не хотіли б українську Громадянську війну висвітлювати ,а ре передруковувати пропогандиські фейки."світовий таблоїд"
Анонім до корінний лучанин Показати IP 15 Грудня 2016 14:33
на сьогоднiшнiй день це саме важливi новини!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus